EXCLUSIV! De ce și-a schimbat Andreea Mantea mașina după 13 ani: "Poți să îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca mie nu îmi place, nu o iau!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 feb 2023, 05:25

Ce a determinat-o pe Andreea Mantea sa renunte la masina dupa 13 ani

Sursa: Instagram

Cand vine vorba de masina, Andreea Mantea este foarte pretentioasa si se uita cu atentie la toate detaliile.

Prezentatoarea reality-ului Casa Iubirii este mandra posesoare a unui bolid nou-nouț și bineînțeles că vedeta a luat în calcul câteva detalii care să o mulțumească pe deplin când s-a hotărât să facă achiziția. Foarte pretențioasă și foarte atenta atunci când își cumpără o mașină, vedeta Kanal D recunoaște că nu își schimba bolidul ca pe șosete.

Andreea Mantea: "Mi-am schimbat masina dupa 13 ani!"

Ultima mașină pe care a avut-o, a păstrat-o timp de 13 ani până când s-a hotărât să o achiziționeze pe cea noua: "Trebuie să îmi placa mie, poți să

îmi aduci o mașină să coste și 300 de mii de euro, daca nu îmi place, nu o vreau. Trebuie să îmi inspire ceva, unele arata că niste gândaci, că niste vietăți tare uratele și dubioase. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

Prima mea mașină a fost sport, a fost una seria 3, a fost nebunie, dar eu mă iau și după aspectul fizic. Daca e urata, nu mă urc în ea. Eu gesticulez mult la volan, in aceasta simt ca nu prea am loc așa. Cealaltă era mai mare. Am schimbat-o după 13 ani. Nu o schimbam daca nu se strica. Am băgat foarte mulți bani în ea.

Nu stiu ce s-a stricat la ea și mă costa foarte mult reparația. Foarte mult. Și am zis, bai, dar am înnebunit să dau atâția bani pe reparație. Oricum, am băgat mulți bani în ea până în momentul de fata.

Cum si-a ales Andreea Mantea noul bolid

Am zis că n-are rost, hai să mă apuc să iau o mașină noua.

Pe care să o vreau?! Pe aceasta. Nu mă pricep la mașini, dar mă pricep la gusturile mele și la ce îmi doresc. Și pe cea de-a doua am ales-o în funcție de ce îmi place mie. Și da, și pe aceasta am sfințit-o,  a recunoscut Andreea Mantea pentru kanald.ro.