Cătălin și Iolanda au recunoscut ca vor să se cunoască mai bine: "Dacă suntem predestinați unul altuia, ne putem întâlni oriunde"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 12 mai 2022, 11:14

Iolanda si Catalin, primele declaratii in calitate de cuplu

Sursa: Captură YouTube

Catalin si Iolanda au vorbit in exclusivitate pentru Culisele Iubirii despre o posibila relatie intre ei.

Nici Iolanda și nici Catalin nu exclud faptul că ar putea să încerce să se cunoască mai bine.

Deja Catalin a dezvăluit în urma cu o zi faptul că mereu s-a simțit atras de Iolanda încă de când ea se afla în Casa, însă fosta concurenta se hotărâse deja asupra lui Mihai.

Iolanda si Catalin, primele declaratii despre o posibila relatie

Citeste si: Premieră absolută în cadrul reality-show-ului Casa iubirii. Andreea Mantea face dezvăluiri explozive: "Am rămas blocată, îmi venea să plâng când i-am văzut!"

Dar se pare că norocul îi surâde și tot răul spre bine având în vedere că Iolanda este acum o femeie libera. Întrebați de către Bianca Comanici pentru Culisele Iubirii daca cei doi ar încercă să se apropie, Catalin a fost foarte ferm dând de înțeles că ar vrea acest lucru atât timp cât și Iolanda este de acord.

Iolanda: "Stam așa de aproape și nu sunt obișnuită.

Sunt emoționată. Nu mă gândeam că ies din emisiune și vom sta așa. Nu am reușit în Casa Iubirii, ne cunoaștem la alte emisiuni. Nu, nu e sărutam, abia e prima întălnire reala. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

Catalin: "Aș lua-o mai aproape! Și aș vrea să o cunosc pe ea că om, nu să o sărut de dragul de a o sărută.

Noi am mai vorbit. Ea mi-a arătat cum canta. Timbrul vocii este foarte plăcut.

Iolanda: "L-am invitat la o întălnire printr-o melodie. Având în vedere că m-am grăbit foarte tare înainte și chiar mi-aș dori să nu mai fie așa grăbit. M-ar speria să fie atât de repede. Eu îmi amintesc de ultima Camera Roși și m-a luat de mana...Da, mi-a dat și un trandafir roșu. A fost singurul băiat care a dat.

Cătălin Zmărăndescu copii. De câte ori a devenit tată fostul luptător și ce relație are cu copiii lui

Catalin a trecut peste situatia dintre Mihai si Iolanda

Catalin: "Am simțit să i-l ofer ei. Da, eu sunt dispus să trec peste situația dintre ea și Mihai. Daca e să ne întâlnim, o facem în afara emisiunii. Daca suntem predestinați unul altuia, ne putem întâlni oriunde. Mi se pare mult spus să fie un cuplu după 3 zile. Nu poți avea o relație. Nu mi-a picat bine când ei s-au întâlnit în afara. A fost și o dezamăgire. A crezut că asta e ok pentru ea."

 

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies