Prima reacție a Danielei Iliescu după ce mama Geta a spus că fiul ei își înșală viitoarea soție: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 27 mai 2024, 22:50

Cum a reacționat Daniela Iliescu la gafa Mamei Geta

Sursa: Instagram mama.geta; Instagram Daniela Iliescu

Joi, pe 23 mai, mama lui Culiță Sterp a fost invitată în cadrul unei emisiuni televizate, unde a adus în discuție un subiect deranjant pentru Daniela Iliescu, viitoarea ei noră.

După cum se poate observa în aparițiile lor din mediul online, Culiță Sterp, Daniela Iliescu și băiețelul lor, Milan, par să formeze o familie fericită, iar cei doi îndrăgostiți dau de înțeles că trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

Mama Geta a spus că fiul ei își înșală viitoarea soție

Deși manelistul și viitoarea lui soție se declară un cuplu fericit, într-o emisiune TV, mama lui, Geta, a adus în prim-plan niște detalii foarte picante, mai puțin știute despre cântăreț.

Mai exact, aceasta a povestit că fiul ei i-ar fi infidel actualei lui partenere.

„Culiță cam repede și-a luat zborul și eu m-am bucurat pentru el. Chiar m-am bucurat. Pentru că umbla din pasăre în pasăre și e mai bine să ai pasărea ta. Iancu e trup și suflet doar pentru o femeie. Bag mâna în foc la orice oră. Pentru Culiță nu bag mâna… Dar eu îmi doresc.

Și tot timpul am lucrat la chestia asta și l-am rugat foarte mult dintotdeauna. Pentru că i-am spus că nu duce, te duce la…”,
a spus mama Geta.

De asemenea, femeia a declarat că nici în momentul de față nu garantează că artistul ar fi un bărbat fidel: „Nu bag nici acum mâna în foc…”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

Citește și: Câți bani cere mama Geta pentru 1 kg de pastramă de oaie. Ingredientul secret pe care îl pune în marinada

Cum a reacționat Daniela Iliescu după ce mama Geta a vorbit despre infidelitatea lui Culiță Sterp

După ce a văzut apariția televizată în care viitoarea ei soacră a făcut respectivele declarații, Daniela Iliescu nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele sociale.

Chiar pe pagina ei personală de Instagram, prin intermediul unei postări, logodnica lui Culiță Sterp a reacționat la spusele femeii, care ar fi deranjat-o și în trecut, prin anumite gesturi.

„De patru ani, la fiecare perlă pe care o scot anumite persoane (…) oamenii râd, se bucură, prietenii mă întreabă cum mai suport și nu dau drumul la adevăr și lista continuă. Ei bine, cred că în toții anii ăștia am demonstrat ce fel de educație am și ce om sunt, dar probabil că acum se vede asta și în felul în care îl educ eu pe

Milan.

Citește și: „Cu 3 o dată”. Ce a făcut Culiță Sterp la unul dintre concertele lui! Imaginea care o lasă pe Daniela fără cuvinte

Am primit o educație mult prea bună de la părinții mei ca să dau curs circului sau ca să mă dau peste cap să impresionez pe cineva.

Singurul răspuns pe care o să-l dau este că unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură, e jale”,  a transmis Daniela Iliescu.