„Cu 3 o dată”. Ce a făcut Culiță Sterp la unul dintre concertele lui! Imaginea care o lasă pe Daniela fără cuvinte

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 26 feb 2024, 13:32

Ce a făcut Culiță Sterp la ultimul lui spectacol

Sursa: Facebook Culiță Sterp; Instagram Culiță Sterp

Culiță Sterp este un cântăreț de manele foarte apreciat de către publicul român. Astfel, datorită talentului și carismei sale, acesta a atras de partea sa o mulțime de fani.

Printre admiratorii lui Culiță Sterp se numără o mulțime de doamne și domnișoare, care îl abordează la fiecare eveniment. Așa s-a întâmplat și de curând, când acesta s-a postat într-o ipostază ce poate stârni ușor controverse, dar și bănuielile logodnicei lui, Daniela Iliescu.

Cum a decurs concertul lui Culiță Sterp

Ieri, celebrul manelist a postat, pe pagina lui personală de Facebook, un videoclip dintr-un club din Straubing, Germania, unde a cântat unei comunități impresionante de români.

Publicul a fost în delir atunci când Culiță și-a făcut apariția în sală, ba chiar acesta nici nu a apucat să urce pe scenă, căci a fost asaltat de admiratoarele lui. Printre ele s-a numărat și o bătrânică care l-a strâns puternic în brațe și l-a pupat pe obraz în mai multe rânduri.

Citește și: Daniela Iliescu, soția lui Culiță Sterp, a publicat rezultatele analizelor, după ce s-a speriat de malarie: „Arată la fel la toți 3”

Mai apoi, cântărețul a urcat pe scenă, acolo unde le-a transmis fanilor săi că le va oferi o noapte pe cinste, promițându-le că va coborî între ei să cânte, să ia dedicații și să facă poze cu cei doritori.

„Bună seara și bine v-am găsit!(...) Dragii mei, o să fiu alături de voi până dimineață la ora 4:00, 5:00, 6:00, 7:00, dacă e nevoie.

(...) Se cântă la scenă un program, după care o să revin acolo jos, între voi, și, în pauză, facem și poze cu toată lumea”,  le-a spus Culiță Sterp spectatorilor, înainte de a începe să cânte.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a pozat Culiță Sterp după concert

După un concert intens, din care manelistul a ieșit lac de transpirație, a urmat sesiunea de fotografii, de la care, deși era vizibil epuizat, nu s-a dat înapoi, căci a vrut să-și țină promisiunea făcută la început.

Printre cei care s-au pozat cu artistul s-au numărat și trei fane, pe care acesta le-a făcut să râdă cu gura până la urechi.

Văzându-se între atâtea fete, Culiță și-a pus mâinile în cap, iar comicul moment a fost rapid surprins.

Citește și: „Pe vremea când nu știa nimeni”. Motivul pentru care Daniela și Culită Sterp și-au ținut relația departe de ochii lumii. Când a început povestea lor de iubire

Admiratoarele au postat la scurt timp respectiva poză, pe Instastory, acolo unde au scris: „Când trebuie să faci poză cu 3 odată”,

etichetându-l pe Culiță Sterp. Acesta din urmă a repostat fotografia, arătându-se foarte amuzat de amintirea cu care a rămas de la Straubing.