“Prigoană cârtițelor”, o operațiune specială pusă la cale de un primar din județul Prahova! Iată pentru ce anume a alocat edilul o suma uriașă de bani!

,

Un primar din Prahova a alocat o suma uriașă din banii publici pentru a alungă cârtitele de pe terenul de fotbal al comunei.


In articol:

“Prigoană cârtițelor” nu este un film de comedie ci o operațiune specială pusă la cale de un primar din județul Prahova. Edilul a alocat o suma imensă din banii publici pentru a alungă cârtitele, animăluțele săpătoare de tuneluri de pe stadionul de fotbal fără echipa.

Același șef de administrație locală a plătit aproape 9000 de lei unei firme care să scuture zăpadă de pe gardul viu al comunei. Și poate că nimeni nu ar fi avut nimic împotriva, dacă gardul viu n-ar fi mort, iar zăpadă inexistentă de câteva ierni încoace. După ce va da socoteală Curții de Conturi, primarul mai are o investiție minune în plan. Acesta vrea să construiască un acoperiș-minune în formă unei pisici de mare, pe care vrea să cheltuie un milion de euro.

“Prigoană cârtițelor”, o operație specială pusă la cale de un primar din județul Prahova

Totul a început în urmă cu un an, când primarul comunei Brazi a alocat 9000 de lei unei firme că să scuture zăpada de pe un gard viu, însă problema a apărut atunci când s-a constatat că acel gard viu nu există, și în plus nici n-a mai nins de ani buni în localitate.

Întreaga poveste, despre așa-zisă alergie a primarului la zăpadă, a ajuns la Curtea de Conturi, așa că reprezentanții instituției au venit în control.

De asemenea, comună Brazi deține o bază sportivă construită de curând dar lăsată în paragină, dar și un teren de fotbal în zona de islaz, în ciuda faptului că localitate nu are o echipa de fotbal. Se pare că pe terenul de fotbal s-ar fi infiltrat cârtițele și asta l-ar fi deranjat teribil pe primar, care le-a declarat război pe bani, spun adversarii săi politici.

“În urmă controlului Curții de Conturi s-a descoperit că Primăria Brazi avea un contract cadru pentru întreținere spații verzi cu o anumită firma, iar în acest contract unul dintre punctele care trebuiau bifate era și scuturarea de zăpadă a gardului viu!”, a precizat un consilier local al comunei Brazi.

Citeste si: Duminică, la “Asta-i Romania!”: copiii geniali ai României

Citeste si: Asta-i România: Povestea impresionantă a Andreei, fetița munților! Iată în ce condiții dificile a fost crescută de bunicul ei și cum este nevoită să ajungă la școală!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Duminică, de la ora 14:30, la Asta-i România! “Prigoana cârtițelor!”

Dezastru în București - 400 de blocuri si Spitalul Fundeni nu au apă caldă, Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii în sectoarele 1, 2 şi 4

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Asta-i România: Povestea impresionantă a Andreei, fetița munților! Iată în ce condiții dificile a fost crescută de bunicul ei și cum este nevoită să ajungă la școală!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies