Prietenii lui Cătălin Moroșanu, prima reacție după ieșirea violentă de la Survivor România 2021! Aceștea sunt de părere că faimosul ”Era un pic ofticat”

,
Catalin Morsanu l-a atacat pe Alin
Moroșanu, ieșire violentă la Survivor România

Prietenii lui Cătălin Moroșanu de la Survivor România 2021 au vorbit în exclusivitate despre ieșirea violentă a faimosului la jocul de recompensă din ediția de aseară. Momentul în care s-a năpustit asupra lui Alin Sălăjean.


In articol:

Cătălin Morșanu este un concurent puternic și asta a dovedit-o pe traseele de la Survivor România 2021. Însă, el este și un tip destul de vulcanic care își iese repede din fire când este călcat pe coadă.

Prietenii săi au vorbit în exclusvivitate despre ieșirea violentă a sportivului.

Cătălin Moroșanu, ieșire violentă la Survivor România 2021

În ediția de aseară din Survivor România, Cătălin Moroșanu a avut o ieșire violentă. Înainte ca Daniel Pavel să anunțe jocul de recompensă, ”Moartea din Carpați” s-a năpustit asupra razboinicului Alin, care în urma strategiilor echipei sale l-a ales pe Moroșanu pentru duel.

Faimosul și-a ieșit din minți în acel moment. Este de părere că fiecare concurent trebuie să-și aleagă un adversar pe măsură pentru duel, iar aceste strategii nu sunt așa cum trebuie.

Cu greu Cătălin Moroșanu s-a calmat, iar Alin Sălăjean nu și-a schimbat obțiunea sub nicio formă. Duelul dintre cei doi a continuat pe teren, iar punctele i-au revenit faimosului.

Prietenii lui Moroșanu, prima reacție după ieșirea violentă a sportivului

Cătălin are un caracter dur care îi survine de pe urma sportului pe care l-a practicat mulți ani. Colegii săi sunt de părere că este prea agresiv și dur cu ei, însă prietenii sportivului au lămurit că el așa este obișnuit să-și susțină echipa cum o facea în ringul de box. Prietenii săi sunt de părere că faimosul nu are nimic cu Alexandra Stan și nici cu Alin Sălăjean, doar că așa este obișnuit să reacționeze.

”Sunt două situații diferite, prima cu Alin și a doua cu Alexandra. În cazul Alexandrei am văzut tot felul de comentarii, că este misogin etc. Nu, singura situație este faptul că Cătălin venind din sport este un om care încearcă să-și motiveze echipa, să-și motiveze coechiperii și atunci când vede că ceilalți nu dă 100%, se mai enervează, rabufenște, dar în cazul Majdei, sau al Alexandrei, sau al Georgianei, tot timpul a încercat să le susțină.

Ele ne venind dintr-o zonă de sport din care să fie obișnuite cu susținerea de genul ăsta, cred că s-au panicat un pic”,  a declarat unul dintre prietenii lui Moroșanu.

Prietenii lui Morosanu au vorbit despre iesirea violenta a concurentului
Prima reacție a prietenilor lui Morsanu dupa iesirea violenta

Citeste si: Cătălin Moroșanu s-a năpustit asupra lui Alin Salăjean la Survivor România 2021! Gestul făcut de războinic l-a scos din minți pe faimos: ”Te distrug”

Moroșanu ar fi sărit să-l bată pe Alin Sălăjean?

Prietenii faimosului de la Survivor România 2021 au clarificat situația din ediția de aseară, când Moroșanu a avut o ieșire violentă la adresa lui Alin Sălăjean. Prietenii săi care îl cunosc foarte bine au declarat că sportivul nu l-ar fi bătut, ci așa reacționează el când se simte neîndreptățit, reacția sa fiind firească și obișnuită pentru ringul de box.

”Nici într-un caz. El era puțin ofticat că Alin este mult prea ușor, Cătălin a intrat la Survivor cu 118 kilograme, plus că îndemânarea nu este calitatea lui forte, inclusiv la Kei oan, inclusiv la rugby, nu era un timp îndemânatic deloc, el este și stângaci  și avem mari probleme cu tehnica cu el. Deci era un luptător de forță, un luptător de viteză, dar la îndemânare, avea o problemă foarte mare, fiind și foarte greu vă dați seama”, a spus prietenul lui Cătălin Moroșanu.

Prietenii lui Moroșanu au clarificat situatia din editia de aseara
Prietenii sportivului spun că nu l-ar fi batut pe Alin

Prietenii sportivului au mai declarat că tonul său ridicat este ceva obișnuit, ei așa vorbeau la vestiare. Cătălin nu este obișnuit să piardă. 

”Cătălin nu acceptă să piardă, deci noi avem două variante la kei one, ori pierdea un meci, ori câștiga, nu exista să termine meciul în picioare, am pierdut la puncte, de aia era supărat pe Alexandra Stan.”,  a mai declarat prietenul faimosului.

Citeste si: Moroşanu, criză de nervi la Survivor România! A ţipat la Alexandra Stan în timpul jocului: "Ţi-a sărit un os, acuma?"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Scandal la Faimoși! Moroșanu izbucnește: "Mereu comentezi, taci din gură"! Urmărește Survivor România ASTAZI, 30 ianuarie, de la ora 20:00 la Kanal D

Dan Barna, în lacrimi la tv (VIDEO)

Clasament Survivor România 2021. O concurentă nouă ajunge pe locul 1 în topul eficacității. Pe ce loc au ajuns Zanni și Jador

Câți bani câștigă Cătălin Moroșanu? Averea fabuloasă a Faimosului de la Survivor România 2021

Cine este şi cum arată soţia lui Cătălin Moroşanu, Faimosul de la Survivor. Sunt împreună de 19 ani!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies