Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022. Cele mai mici prețuri la carburanți! Unde găsești azi benzină la 6.50 lei/litru

,
pret benzina motorina marti

Preț carburanți marți 4 octombrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

  Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină marți,

4 octombrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești marți  cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Guvernul a prelungit compensarea cu 50 de bani pentru carburant. Nicolae Ciucă susține că efectele benefice deja se văd

Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022 

pret benzina motorina marti

Preț carburanți marți 4 octombrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină marți, 4 octombrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețurile la carburanți au fost actualizate marți și se observă astăzi o menținere a prețurilor la carburanți față de ziua anterioară.  

Citeste si: Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022. Ce se întâmplă cu prețurile la carburanți, la început de octombrie

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022

Prețurile la carburanți pentru marți, 4 octombrie 2022 au fost afișate și se observă astăzi o menținere a prețurilor la carburanți față de ziua anterioară. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde marți cu 6.50 lei și se găsește la acest preț în București, la stația Petrom din Sectorul 5. 

În ceea ce privește preț motorină marți, 4 octombrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.87 de lei și o găsiți la acest preț în județul Dâmbovița, la stația Petrom din localitatea Titu. 

Cel mai bun preț la GPL marți, 4 octombrie 2022 este astăzi de 3.99 și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București. 

Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.50 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.89 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București marți, 4 octombrie 2022 este de 8.56 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București marți, 4 octombrie 2022 este de 9.16 lei și se vinde la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 și la stațiile Lukoil din Sectorul 4 și 6. 

Cel mai bun preț pentru GPL din București marți, 4 octombrie 2022 este de 4.10 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.53

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.89

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină marți, 4 octombrie 2022 consultați peco-online.ro  

Citeste si: Compania Gazprom, acuzată de spionaj în România. O anchetă DIICOT, SIE și SRI atestă că au fost trimise, în Rusia, informații despre zăcămintele României

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie

Vinul fiert e istorie! Care e băutura pe care jumătate din români plănuiesc să o bea de Crăciun

Parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia. Traian Băsescu și Emil Constantinescu, marii absenți de 1 Decembrie

4 filme cu Woody Allen. A jucat în Hannah and Her Sisters

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies