Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022. Ce se întâmplă cu prețurile la carburanți, la început de octombrie

,
pret benzina motorina luni

Preț benzină motorină luni, 3 octombrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

Preț benzină- motorină luni,

3 octombrie 2022.  Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi. 

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești luni cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România! 

Citeste si: Guvernul a prelungit compensarea cu 50 de bani pentru carburant. Nicolae Ciucă susține că efectele benefice deja se văd

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022 

pret benzina motorina luni

Preț benzină motorină luni, 3 octombrie 2022

[Sursa foto: Pixabay]

Preț benzină- motorină luni, 3 octombrie 2022. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Și la început de lună, prețul la litru de motorină standard se menține sub pragul de 8 lei la anumite stații peco din Capitală, dar și din marile orașe ale țării. 

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022

Prețurile la carburanți pentru luni, 3 octombrie 2022 au fost afișate și se observă menținerea scăderii prețurilor la benzină, motorină și GPL și la începutul lunii octombrie. 

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde luni cu 6.50 lei și se găsește la acest preț la stația Petrom din Sectorul 5 al Capitalei.

În ceea ce privește preț motorină luni, 3 octombrie 2022 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.87 de lei și o găsiți la acest preț la stația Petrom din localitatea Titu, județul Dâmbovița. 

Cel mai bun preț la GPL luni, 3 octombrie 2022 este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la stațiile peco din București. 

Citeste si: Preț benzină și motorină vineri, 30 septembrie 2022: Prețuri mai mici la carburanți, la final de lună

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022- București 

Cel mai mic preț benzină: 6.50 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.89 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei 

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București luni, 3 octombrie 2022 este de 6.50 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București luni, 3 octombrie 2022 este de 7.89 lei și se vinde la acest preț tot la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru GPL din București luni, 3 octombrie 2022 este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală. 

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022- Cluj-Napoca 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022- Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.53

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022- Iași 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.92

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022- Constanța 

Cel mai mic preț benzină: 6.55

Cel mai mic preț motorină: 7.89

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină luni, 3 octombrie 2022 consultați   peco-online.ro  

Citeste si: La ce sa te astepti de la Ford Puma. Vei fi surprins

Cu cât s-au scumpit benzina și motorina în primele 3 luni ale anului 

De la începutul anului și până în prezent carburanții s-au scumpit cu aproximativ 22%, iar contextul de securitate actual cauzat de razboiul ruso-ucrainean nu va face decât să crească și mai mult prețurile carburanților în următoarea perioadă, spun specialiștii. 

Potrivit datelor din Oil Bulletin, care reuneşte evoluţia preţului produselor petroliere din statele europene numai în luna ianuarie benzina s-a scumpit în România cu 4%, iar litrul de motorină a înregistrat o creștere de 5%. 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Preț benzină și motorină 9 decembrie 2022: La ce preț a ajuns vineri litrul de benzină și de motorină

Un gigant chinez investește 10 mil. euro la Timişoara, în prima fabrică din Europa. Grupul va produce componente pentru frigidere, espressoare şi aragaze

Preț benzină și motorină 9 decembrie 2022: La ce preț a ajuns vineri litrul de benzină și de motorină

Alte 15 stații de încărcare pentru mașinile electrice vor fi instalate în Brașov. Cât costă montarea acestora și unde vor fi amplasate

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies