Presupusele imagini cu Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut în urma cutremurelor din Turcia! Care ar fi, de fapt, motivul pentru care actrița nu a mai fost activă pe contul ei socializare în ultimele zile!

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 feb 2023, 10:53
Foto(6)

Unde s-ar afla, de fapt, Cansu Dere? Presupusele imagini cu protagonista serialului Infidelul au devenit imediat virale în mediul online, după ce s-a zvonit că a fi dispărut în urma cutremurelor din Turcia! Iată unde ar fi fost surprinsă celebra actriță!

Actrița Cansu Dere face parte din elită cinematografiei turcești și dovedit de-a lungul celor două decenii de activitate intensă pe platourile de filmare un talent desăvârșit și o carismă aparte, în multe producții în care a jucat roluri dificile ce i-au adus succes și notorietate. Publicul din România a cunoscut-o pe superbă actrița încă din anul 2012, când a jucat în serialul Ezel, iar apoi această a revenit la Kanal D în producția Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii și în anul 2022 în serialul Infidelul, care de asemenea i-a adus mare succes.

De curând, fanii celebrei Cansu Dere s-au îngrijorat teribil, după ce a circulat un zvon pe TikTok despre presupusă dispariție a acesteia în urmă cutremurelor cumplite din Turcia. Astăzi, tot pe rețeaua de socializare TikTok, a apărut o imagine în care îndrăgită actrița ar fi fost zărită de internauți pe teren, în timp ce acordă o mâna de ajutor campaniei de strângere de fonduri și alimente pentru sinistrați. 

Presupusele imagini cu Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul, după ce s-a zvonit că ar fi dispărut în urmă cutremurelor din Turcia

Încă de la începutul anului, renumita actriță s-a confruntat cu tot felul de probleme în viață personală. Mai întâi Cansu Dere a suferit o toxinfectie alimentară care a împiedicat-o să ajungă în Spania, pentru a participa la cea de-a 8-a ediție a „Golden Vineyard Awards”, în cadrul căreia ea și colegă ei, Melis Sezen (Derin) urmau să fie premiate, pentru rolurile jucate în producția Infidelul.

Iar apoi, actrița a trecut printr-o spaima teribilă deoarece locuința ei din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări și s-a ales cu pagube materiale serioase.

Citește și: Panică și groază pentru Cansu Dere, eroina serialului Infidelul! Locuința sa din Istanbul a fost cuprinsă de flăcări! Iată care a fost cauza incendiului și cum se simte în prezent celebra actriță!

Zilele trecute, în presa online din străinătate a fost lansat un zvon terifiant, ce fusese publicat inițial pe TikTok, despre presupusă dispariție a actriței Cansu Dere, în urmă cutremurelor devastatoare din Turcia. Zvonul respectiv i-a pus pe jar pe fanii acesteia, care au picat pe gânduri deoarece actrița nu mai publicase nicio postare pe contul ei de Instagram din dată de 5 ianuarie, ceea ce a alimentat și mai mult isteria creată în mediul virtual.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Astăzi, tot pe TikTok a apărut o imagine în care internauții au observat-o pe Cansu Dere, alături de alți colegi de breaslă, în timp ce acordă o mâna de ajutor la acțiunile de strângere și distribuire de fonduri și alte ajutoare pentru sinistrații din zonele afectate de cutremure.

Această ipoteză fusese lansată zilele trecute și pe blogul unei renumite jurnaliste din Turcia, Birsen Altuntas, care a susținut faptul că Cansu Dere se află printre actorii care s-au alăturat campaniei ample de ajutorare a victimelor după cumplitele cutremure. Rămâne însă de văzut dacă celebra actrița va publica vreo postare pe contul ei oficial de Instagram în perioada următoare pentru a spulberă definitiv toate zvonurile apărute despre ea în ultima vreme.

„Compania Disney Plus va oferi în primul rând suport de minim 1 milion de dolari (aproximativ 19 milioane TL). Și de asemenea, platforma Disney Plus, Halit Ergenç, Yılmaz Erdoğan, Şahan Gökbakar, Ață Demirer, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir vor sprijini, de asemenea, difuzarea comună a tuturor canalelor TV din Turcia, săptămâna viitoare.”, potrivit birsenaltuntas.com

Citește și: Asya și Derin, mari rivale în serialul Infidelul, bune prietene în viața reală! Iată cum au fost surprinse actrițele Cansu Dere și Melis Sezen, dincolo de platourile de filmare!