Prajitura Polka Dot

Editor: Maria Niculae
Actualizat: 26 feb 2017, 23:50

Cost estimativ: 40 lei pentru 6-8 persoane


Ingrediente


350 g biscuiti digestivi
50 g unt

Pentru crema:
400 g crema de branza
2-3 oua
90 g zahar
200 g smantana de frisca
O lingurita extract de vanilie
Coaja de la oportocala

Pentru bulinele de ciocolata:
100 g ciocolata neagra
50 g smantana dulce


Mod de preparare

Se zdrobesc biscuitii in blender, apoi se amesteca cu untul topit.



Bulinele de ciocolata
Se topeste ciocolatala bain marie, se amesteca cu smantana si se omogenizeaza. Se va obtine o crema mai groasa ca un ganas, care se da la rece.
Se tapeteaza fundul si peretii unei forme cu aceasta compozitie si se da la rece.

Crema
Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se adauga aromele si crema de branza batuta usor, amestecand continuu.


Se toarna crema peste blatul de biscuiti, apoi, din loc in loc se pun buline de ciocolata si se da la cuptor.
Se coace la 180 grade, timp de 25 minute.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Necropsia Teodorei Marcu a fost finalizată. Medicii au găsit pe corpul tinerei patru plăgi împușcate. „Plecarea Teodorei lasă în urmă un gol pe care îl simțim cu toții.”

 

Taguri: