Povestea emoționantă a unui cuplu care a murit ținându-se de mână. Amândoi aveau 100 de ani și erau împreună de 80 de ani

Author: Lavinia Medrea

Amândoi aveau 100 de ani și erau împreună de 80 de ani

Sursa: Twitter Jenna Cisneros

Un soț și o soție, ambii în vârstă de 100 de ani și căsătoriți de aproape opt decenii, au murit ținându-se de mână, la câteva ore distanță.

Hubert și June Malicote s-au cunoscut la Biserica lui Dumnezeu din Hamilton, Ohio, în 1941, și s-au căsătorit doi ani mai târziu.

Cei doi  au murit la 20 de ore distanță unul de celălalt, pe 30 noiembrie și, respectiv, pe 1 decembrie, la Hospice of Hamilton.

Povestea soților care au murit ținându-se de mână, la câteva ore distanță unul de celălalt

„Hubert a precedat-o pe June în moarte cu doar câteva ore, marcând sfârșitul poveștii lor de dragoste de 81 de ani”, se arată în necrologul său.

Soții Malicote au sărbătorit Ziua Recunoștinței cu o zi înainte de sărbătoare, organizând o petrecere cu pizza pentru întreaga lor familie. Fiul lor, Sam Malicote, în vârstă de 76 de ani, a declarat, pentru Dayton Daily News, că „totul a fost bine”.

Citește și: Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București, și-a dat foc în plină stradă, în Sectorul 3. Acesta a ajuns de urgență la spital

Dar în acea noapte, June s-a îmbolnăvit, iar fiica ei, Jo Malicote, în vârstă de 70 de ani, a dus-o la un centru de îngrijire paliativă. Hubert și-a vizitat soția în vinerea de după Ziua Recunoștinței și „a cedat”, potrivit lui Sam.

„S-a prăbușit cu adevărat”, a spus Sam.

Hubert a fost internat și el la spital, în aceeași cameră cu June, și amândoi au devenit inconștienți. Mâinile lor au fost puse împreună.

Citește și: Drama familei de spanioli ucisă în accidentul din Hula Bradului. Fiica cea mică de 15 ani a murit la spital, iar organele ei vor fi donate

Niciunul dintre ei nu și-a recăpătat cunoștința. Hubert a murit la ora 21.15, iar June a murit la ora 17.40.

Hubert și June au lăsat în urmă trei copii, șapte nepoți și 11 strănepoți

Hubert s-a înrolat în marina americană în 1942 și a servit în timpul celui de-al Doilea Război Mondial la Pearl Harbor. În a doua sa permisie de la serviciu, neștiind dacă și când va ajunge acasă, s-a căsătorit cu June. Hubert s-a întors acasă după război și a lucrat pentru Diebold Inc ca supraveghetor de atelier până când s-a pensionat în 1990.

„La pensie, nimic nu i-a adus mai multă bucurie decât familia și atelierul său”, se arată în necrologul lui Hubert.

June a lucrat ani de zile la Pillsbury și la Woolco Department Store.

Cum s-a filmat Georgiana Lobonț alături de Armin Nicoară, în Maldive, imediat după anunțarea divorțului: ''Nașa cu finul''

„A fost foarte mândră de realizările copiilor ei și i-a susținut pe fiecare dintre ei în pasiunile lor”, se arată în necrologul ei.

Cuplul își sărbătorise cea de-a 79-a aniversare de nuntă la începutul acestui an. June a împlinit 100 de ani pe 13 iulie, iar soțul ei a împlinit aceeași vârstă 10 zile mai târziu.

Cuplul are trei copii, Jo, Sam și Theresa McBride, în vârstă de 68 de ani, șapte nepoți și 11 strănepoți.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies