Povestea cutremurătoare a două fetițe de 9 și 12 ani, din Roman, care își vând jucăriile pentru a-și ajuta părinții să plătească facturile la curent

,
Povestea cutremurătoare a două fetițe de 9 și 12 ani, din Roman, care își vând jucăriile pentru a-și ajuta părinții să plătească facturile la curent

Fetitele isi vand jucariile pentru a strange bani pentru plata facturilor

Este povestea cutremurătoare a două fetițe de 9 și respectiv 12 ani care își vând jucăriile plângând pentru a strânge bani pentru plata facturilor, bani pe care părinții lor nu îi au.


In articol:

Cele două copile din Roman își vând jucăriile afară, în stradă, pentru ca părinții lor să aibă bani pentru a plăti facturile la curent.

Două fetițe din Roman își vând jucăriile pe stră pentru a strânge bani pentru facturi

Cazul fetițelor din Roman face înconjurul internetului. Copilele sunt silite să-și vândă singurele jucării ”ca să achite mama facturile”. Cele două copile au fost surprinse lângă scările Colegiului Național Roman Vodă, în timp ce stăteau întinse pe un carton întins pe jos, alături de jucării, potrivit monitorulneamt.ro.

Micuțele aveau acolo jucării de pluș, dar și creioane colorate, pe care încercau să le vândă persoanelor care erau dispuse să le dea un ban pe ele.

Copilele răspundeau printre lacrimi celor care le întrebau de ce își vând jucăriile . 

Citeste si: Românii vor primi ajutor de la stat pentru facturile uriașe la electricitate și la gaze. Ce condiții trebuie să îndeplinească. Florin Cîțu a făcut marele anunț

Fetițele chiar nu-și doreau să-și vândă singurele jucării, însă nu au avut de ales: ”Ca să achite mama facturile. N-avem încotro”, a spus copila din clasa a V-a, ferindu-şi ochii. 

”Suntem acasă şase fraţi, mama e bolnavă. Tata mai lucrează cu ziua, dar în ultima vreme mai greu găseşte de treabă. Şi alocaţiile noastre abia ne ajung să mâncăm. Mama a spus că trebuie să facem rost de bani să achităm facturile la curent. Trebuie să le plătim că sunt foarte mari şi ne taie altfel curentul”, povestește cu lacrimi în ochi fetița. 

Premierul Florin Cîțu a declarat că va fi realizată o compensare a facturilor la energie și gaz, iar masura vizează perioada 1 noiembrie-31 martie.

Povestea cutremurătoare a două fetițe de 9 și 12 ani, din Roman, care își vând jucăriile pentru a-și ajuta părinții să plătească facturile la curent

Florin Citu, despre scumpirile la energie si gaze

[Sursa foto: Facebook]

”Compensarea facturilor la energie şi gaz se va face, nu e nicio urmă de îndoială aici, iar măsură va viza perioada 1 noiembrie – 31 martie. Încă analizăm posibilitatea de a plafona preţul la gaze. Pe de o parte, măsura poate avea repercusiuni în economie. Pe de altă parte, dacă măsura va fi luată de majoritatea statelor din Europa, atunci ar trebui să o implementăm şi noi pentru a nu fi afectaţi şi mai mult de contextul internaţional. Luăm cele mai bune decizii pentru români şi pentru economie!”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook.

Citeste si: Lovitură de grație pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu prețurile energiei electrice de la 1 noiembrie

 

Citește-ne pe

Citește și:

Primele imagini cu muniţia românească  primită de soldaţii ucraineni VIDEO

Lovitură de grație pentru toți românii! Ce se va întâmpla cu prețurile energiei electrice de la 1 noiembrie

Concediu de coșmar pentru 80.000 de turiști: sunt blocați pe o insulă din cauza cazurilor de Covid-19; condiții draconice de plecare

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Vine un val de scumpiri peste România! Prețurile gazelor naturale și ale energiei electrice vor exploda

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies