Politician rus, anunț în direct la TV despre Al Treilea Război Mondial: Londra va fi bombardată prima

,
Londra

Un aliat de-al lui Vladimir Putin a declarat că Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial.

[Sursa foto: PixaBay]

Londra va fi bombardată prima în cel de-al treilea război mondial, susţine un politician din Rusia, aliat al lui Vladimir Putin, potrivit Sky News.


In articol:

Sunt 122 de zile de cânt Rusia a invadat Ucraina. Un consilier rus și general rezervist al liderului de la Kremlin a cerut ca Londra să fie prima eliberată de arme nucleare atunci când începe Al Treilea Război Mondial.

Membru al Comisiei de Apărare a Parlamentului Rus, deputatul Andrey Gurulyov (54 de ani) a pledat și pentru ca rușii să invadeze țările NATO din Marea Baltică.

Londra

Andrey Gurulyov a arătat care ar fi etapele atacului.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: LIVE UPDATE Ziua 122 de război în Ucraina. UE acordă un ajutor de 9 miliarde de euro Kievului. Lavrov acuză UE și NATO că se pregătesc de război împotriva Rusiei

Rusia va ataca Londra, când va izbucni Al Treilea Război Mondial

Andrey Gurulyov a spus televiziunii de stat că Moscova ar trebui să invadeze țările baltice, pentru a asigura aprovizionarea cu exclava Kaliningrad. 

Mai mult, deputatul rus, în vârstă de 54 de ani, membru al Comisiei de Apărare a Parlamentului Rus, a cerut ca Londra să fie bombardată prima cu arme nucleare, atunci când izbucnește Al Treilea Război Mondial.  

„Vom distruge o grămadă de sateliți spațiali inamici în timpul primei operațiuni aeriene”, a spus Gurulyov, care reprezintă principalul partid pro-Putin, Rusia Unită.

Citeste si: Rusia a început simularea atacurilor cu rachete asupra statelor baltice. Spațiul militar al Estoniei a fost străbătut de un elicopter rusesc

„Vom distruge întreg grupul de sateliți spațiali ai inamicului în timpul primei operațiuni aeriene. Nimănui nu-i va păsa dacă sunt americani sau britanici, noi i-am considera pe toți ca fiind din NATO. În al doilea rând, vom elimina întregul sistem de apărare antirachetă, peste tot și 100%”, a afirmat deputatul.

Politicianul din Duma de Stat a mai declarat că Londra va fi lovită prima dacă blocada enclavei rusești Kaliningrad va duce la război.

„În al treilea rând, cu siguranță nu vom începe de la Varșovia, Paris sau Berlin.

Prima care va fi lovită va fi Londra. Este cât se poate de clar că amenințarea pentru lume vine din partea anglo-saxonilor”, a adăugat Gurulyov.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Bilanț coronavirus vineri, 19 august 2022. Mai mulți pacienți la terapie intensivă. Câte cazuri noi au fost raportate

SUA se arată îngrijorate de ultimele decizii luate de armata din Israel

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Sfânta Maria 2022. Este sau nu zi liberă pe 8 septembrie, de ziua Sfintei Maria Mică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies