Poate să nască din moment în moment: „Am fost la ultimul control. Doctorul spune că...” Motiv de bucurie în familia lui Culiță Sterp

,
Daniela Iliescu, mama Geta și Ileana Sterp
Daniela Iliescu, mama Geta și Ileana Sterp[Sursa foto: Instagram]

Familia lui Culiță Sterp urmează să se mărească, astfel că toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca iubita concurentului de la Survivor România 2021, dar și sora acestuia să nască. Ce s-a aflat acum?


In articol:

Emoții mari în familia lui Culiță Sterp. Sora concurentului de la Survivor România 2021 numără zilele până când va deveni mamă pentru prima oară, iar înainte de marele eveniment, Ileana a făcut un anunț emoționant pe instagram.

Ce mesaj a postat?

Ileana Sterp se pregătește să nască. Ce a dezvăluit sora lui Culiță Sterp de la Survivor România 2021?

Chiar dacă se află departe de casă și de toți cei dragi, Culiță Sterp are motive de bucurie. Concurentul de la Survivor România 2021  va deveni tată pentru prima oară, dar și unchi, având în vedere că nu doar iubita lui este însărcinată, ci și Ileana, sora Faimosului. Se pare că Ileana va naște prima, aceasta făcând dezvăluirea pe contul personal de instagram.

Ileana Sterp ține legătura cu prietenii de pe instagram și le-a împărtășit acestora că a fost la ultimul control înainte să nască, astfel că în prezent, din moment în moment, sora Faimosului poate deveni mamă. Cu toate acestea, Ileana Sterp a dezvăluit că micuța pe care o poartă în pântece nu se grăbește să vină pe lume, chiar dacă sora lui Culiță Sterp este nerăbdătoare să o țină în brațe pentru prima oară.

„Am fost la ultimul control. Doctorul spune că bebelușa nu dă semne că ar vrea să vină prea curând. Eu aștept...și iar aștept. Dar așteptarea asta pe final parcă e cea mai grea.”, a spus Ileana, sora lui Culiță Sterp.

Mesajul postat de sora lui Culiță Sterp pe instagram
Mesajul postat de sora lui Culiță Sterp pe instagram [Sursa foto: Instagram]

Având în vedere că în prezent Culiță Sterp se află în competiția Survivor România 2021, Faimosul nu va putea fi prezent în momentul în care sora lui va deveni mamă pentru prima oară.

În plus, pentru că este unul dintre cei mai buni concurenți din competiție, șansele ca el să ajungă până în finală sunt destul de mari, ceea ce înseamnă că ar putea fi în Republica Dominicană inclusiv în momentul în care iubita lui va naște. 

Citeste si: Ce a dezvăluit cumnatul lui Culiță Sterp? Motivul pentru care și-ar dori ca Faimosul să vină cât mai repede acasă: „Mi-e ciudă că nu...”

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, a dezvăluit că cei doi au luat în calcul și acest aspect, dar și-au asumat că s-ar putea ajunge într-o astfel de

situație, astfel că acum rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile.

Citeste si: Sora lui Culiță Sterp, decizie de ultimă oră: „Nu mai fac față!” Ce anunț a făcut Ileana Sterp cu puțin timp înainte să nască?

 

Citește-ne pe
Citește și:

Mama Geta, primele reactii dupa ce l-a vazut pe Culita ca a clacat si s-a ratacit in padure! Femeia a izbucnit in lacrimi si spune ADEVARATUL MOTIV care l-a determinat sa faca asta

Constanța a intrat în scenariul roșu. Ce restricții intră în vigoare

BOMBA BOMBELOR! Iubitul super celebru al Kirei, fiica lui Gică Hagi. Fac un cuplu de senzație

Ce si-a facut Culita Sterp la masina inainte de a pleca la Survivor Romania 2021! Sora lui, Geta Sterp a aratat totul

Mama și sora lui Culiță Sterp, răspund acuzațiilor aduse de Simona Hapciuc la adreasa Faimosului de la Survivor România 2021

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies