Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?

,
Momentul în care Culiță Sterp a fost găsit de poliție
Momentul în care Culiță Sterp a fost găsit de poliție[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tensiunile acumulate până în prezent l-au făcut pe Culiță Sterp să cedeze. Ce a făcut concurentul de la Survivor România 2021? Poliția l-a căutat peste tot.


In articol:

Culiță Sterp le-a dat mari emoții tuturor după ce a dispărut vreme de mai multe ore. Se pare că Faimosul de la Survivor România 2021 a cedat psihic și a avut nevoie de liniște, moment în care a decis să plece în pădure.

A vrut să doarmă, iar în momentul în care și-a dorit să se întoarcă a realizat că s-a rătăcit. Ce s-a întâmplat ulterior?

Culiță Sterp, căutat de poliție. Ce a mărturisit Faimosul după cele întâmplate?

Deși este unul dintre cei mai echilibrați concurenți de la Survivor România 2021, se pare că tensiunile din ultima perioadă și-au pus amprenta într-un mod negativ asupra lui. Culiță Sterp a clacat și a preferat să rămână singur, dar s-a rătăcit și a fost nevoie de intervenția autorităților pentru a-l găsi. Faimosul le-a explicat celor implicați în căutarea lui că s-a rătăcit timp de 10 ore în pădure și că i-a fost imposibil să mai găsească drumul spre tabăra Faimoșilor.

Reprezentanții autorităților: Ne temeam de animale, de anumite probleme, că nu o să-ți găsim urmele pașilor tăi în nisip și am verificat peste tot în pădure, în natură, știi? Garda de coastă te-a căutat de asemenea și după toate astea îi mulțumim lui Dumnezeu că ești cu noi și că ești

în regulă. 

Culiță Sterp: Multumesc foarte mult, după cum spuneam, am vrut să dorm puțin și când am încercat să mă întorc, m-am rătăcit în pădurea de acolo timp de 10 ore. 

Reprezentanții autorităților: Îi mulțumim lui Dumnezeu că te-am găsit. Se puteau întâmpla lucruri mai grave și mai periculoase, dar să-i mulțumim lui Dumnezeu că ești aici.

Citeste si: Doi concurenți din echipa Faimoșilor, în pericol de eliminare? Daniel Pavel: „Faptele voastre...” Cine sunt cei doi Faimoși care au încălcat regulamentul Survivor România 2021?

După ce s-a întors

în tabăra Faimoșilor, Culiță Sterp a mărturisit că a avut un moment în care a cedat nervos, chiar dacă el nu este genul de persoană care să se exteriorizeze. Faimosul i-a mărturisit lui Zanni că va încerca să vorbească mai mult despre ceea ce îl apasă pentru a nu mai claca.

„Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat.

Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era... Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume.”, i-a povestit Culiță Sterp lui Zanni.

Citeste si: El este noul concurent de la Survivor România 2021. Ce echipă l-a primit cu brațele deschise?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie finală în cazul lui Zanni: „Ai încălcat regulamentul. Ei bine...” Ce se va întâmpla cu Faimosul de la Survivor România 2021?

SURSE | Liderii coaliției, aproape de acord: Taxarea specială a multinaționalelor, din 2022. Bani pentru educație și sănătate

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Momente de panică la Survivor România 2021! Ce concurent a fost mușcat de un scorpion în miez de noapte?

Live Stream Online Survivor Romania - Editia de duminica, 18 aprilie – VIDEO. Faimosii si Razboinicii se vor confrunta in jocul pentru comunicare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies