Plușica vrea să revină la "Puterea dragostei"! Ce a spus îndrăgita concurentă despre băieții din casă

Plușica a mărturisit că vrea să se întoarcă în casa "Puterea dragostei". În primul sezon al show-ului, ea a fost una dintre cele mai îndrăgite concurente.Legat de băieții din casă, Plușica a spus că nu se simte atrasă de niciunul. Cu toate acestea, i-ar plăcea să revină la "Puterea dragostei".

”Mi-a plăcut experiența din casă. M-aș întoarce la Puterea Dragostei, deși nu-mi place de nici un băiat de acolo și nici ce se întâmplă acum acolo”, a declarat Plușica, citată de wowbiz.ro.

Plușica a dat lovitura! Anunțul despre fosta concurentă "Puterea dragostei"

Plușica a dat lovitura! Ca mulți alți concurenți de la "Puterea dragostei", a apărut și ea într-un clip al unei melodii.

"Puterea dragostei" i-a făcut pe numeroși concurenți foarte populari. Mocanu și Jador și-au făcut o carieră atât ca vloggeri, cât mai ales ca artiști, dând concerte peste hotare. Hamude a debutat și el în muzică. Alții, precum Zănoagă, Simina sau Andy au apărut în diverse clipuri, Andy apărând într-un clip al lui Dany Mocanu.

Ei bine, a fost rândul Plușicăi să apară în clipul unei melodii. Este vorba despre piesa "Te vreau mami". Anunțul l-a făcut Geo, interpretul piesei.

"In curand new Hit Marca Geo -Te vreau mami feat.#Plusica #PutereaDragostei !!! Atentie maine Promo in exclusivitate pe youtube.com/GeoOficial ❤❤😍😘😘", a anunțat Geo pe pagina sa de Facebook.

Plușica

Plușica e singură și nu are serviciu

Fanii Ralucăi Marina au vrut să știe cu ce se ocupă în prezent Plușica, așa că au întrebat-o dacă lucrează undeva. Nu de mult, Plușica posta cu mândrie imagini de la salonul de înfrumusețare la care lucra, după ce a ieșit din casa dragostei. Se pare însă că Raluca Marina nu mai are serviciu pentru că ea însăși a afirmat acest lucru.

Ne vine greu să credem că Pluși ar fi putut să fie dată afară de la muncă, ci ne gândim mai degrabă că fata și-a găsit alte surse de venit, încât să nu mai fie nevoie să meargă la un job. Aceasta ar fi partea pozitivă a lucrurilor și, cu siguranță, fanii ei asta își și doresc să audă.

Plușica sexy

Printre întrebările la care a mai răspuns Plușica a fost și una despre un fost concurent de la Puterea dragostei. Raluca Marina a fost întrebată dacă mai ține legătura cu Daniel. Surprinzător pentru unii, Plușica a răspuns răspicat că "Normal că da".

Citeste si: Fizz, videoclip de mii de euro, filmat impreuna cu fosti concurenti de la "Puterea dragostei"! Iata ce face cantaretul de cand a plecat din emisiune?

Citeste si: Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca. "In paturile mele, in munca si truda mea? Never"

Citeste si: Daniel de la ''Puterea dragostei'' a DESFIINTAT-O pe Raluca Marina: ''Daca ar fi stiut asta si menestrelul, acum erai Plusi de la Salciua''

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate