Mocanu, prins în offside! Andra se va supăra când va afla! Are legătură cu Roxana!

,

Bogdan Mocanu a fost prins în offside de fanii "Puterea dragostei". O postare a lui legată de Andra este absolut aceeași cu una făcută cu ceva timp în urmă despre Roxana.


In articol:

"My sweetest hello and hardest goodbye" (n.r.: Cel mai dulce "Bună" și cel mai greu "La revedere")", a scris Bogdan Mocanu, atașând textului o fotografie cu iubita lui, Andra Voloș.

Textul este însă același pe care Mocanu îl publica în urmă cu câteva luni, atașând atunci textului o fotografie cu Roxana. Fanii au remarcat și l-au taxat pe simpaticul câștigător "Puterea dragostei" sezonul 1. 

"Mocanule, ne-ai plictisit cu aceleași citate. Inventează și tu ceva mai nou că a trecut vremea Roxanei 😂", i-a scris un fan lui Mocanu.

Roxana a reintrat în casa "Puterea dragostei"

Roxana a intrat din nou în casa "Puterea dragostei"! Venirea ei a fost întâmpinată în mod diferit, în funcție de fiecare concurent.

Dacă unii s-au bucurat foarte tare, aici fiind vorba de Ricardo, pe care Roxana l-a și îmbrățișat, Mocanu a încercat să dea impresia că ignoră total venirea Roxanei.

"Nu mă interesează", a fost auzit spunând Mocanu. 

De altfel, Roxana i-a pupat pe toți băieții pe care i-a văzut, mai puțin pe Jador și Mocanu. Jador nu a rezistat și s-a dus la ea, încercând să o pupe cu forța. Roxana i-a dat câteva palme atunci. 

Citeste si: Reactie INCREDIBILA a lui Ricardo! A topait bucurie cand Manuela i-a dat papucii: ''Sunt liber acum''

Citeste si: Tensiunile ating cote maxime in casa ''Puterea dragostei''! Ce se intampla cu adevarat cu Bogdan Mocanu! Andra intra in direct prin telefon! Urmariti totul JOI, de la 11:00 si de la 17:00, pe Kanal D

Citeste si: Andy de la "Puterea dragostei", schimbare uimitoare de look! Iata cat de mult s-a schimbat fostul concurent de cand a plecat din emisiune!

 

Citește și:

Reactie INCREDIBILA a lui Ricardo! A topait bucurie cand Manuela i-a dat papucii: ''Sunt liber acum''

Tensiunile ating cote maxime in casa ''Puterea dragostei''! Ce se intampla cu adevarat cu Bogdan Mocanu! Andra intra in direct prin telefon! Urmariti totul...

Nelson Mondialu tuna si fulgera: NU o vrea deloc pe Bianca. "In paturile mele, in munca si truda mea? Never"

A fost respins de Andreea, iar acum a răbufnit. George, atac dur la adresa concurentei: "Nu ești tiparul meu de femeie!" Incredibil ce a putut să îi spună

Bianca Comănici, decizie radicală după despărțirea de Livian. A venit la TV și a spus totul printre lacrimi: "Nu mai există vorba despre împăcare. M-a lăsat când..."


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies