Philip a recunoscut: "M-am distrat cu o fată" A povestit tot ce a făcut când a fost în țară. Relația cu Berna a ajuns la final?

Dacă zilele trecute profitau de fiecare moment pentru a-și declara iubirea, acum, Berna și Philip sunt în pragul despărțirii. Ce s-a întâmplat între ei?


In articol:

Informațiile care au ieșit astăzi la iveală arată că relația dintre Berna și Philip a început cu stângul. Se pare că la doar câteva zile de când au decis să formeze un cuplu, Philip ar fi înșelat-o pe Berna, dar abia acum ea a spus tot adevărul.

Citeste si: Andreea Oprica de la Puterea dragostei", aparitie ravasitoare! Iata cum a fost surprinsa cu bustul voluptos la vedere si ce mesaj subtil a lansat celor care au deranjat-o!

Philip a recunoscut: "M-am distrat cu o fată" A povestit tot ce a făcut când a fost în țară. Relația cu Berna a ajuns la final?

Întrebat dacă a înșelat-o pe Berna, Philip a spus că nu, mărturisind că de când sunt împreună, nu a fost interesat de nicio altă fată. Cu toate acestea, se pare că la începutul relației cu Berna, concurentul ar fi călcat strâmb.

Berna a decis să dezvăluie totul astăzi, iar Philip a recunoscut aventura.

Citeste si: Berna și Ligi s-au atacat din nou: "Mie chiar mi-e milă de tine." Care este motivul?

Berna: Adevărul e că eu, dacă eram în România, nu îl iertam niciodată pentru că m-a înșelat. Niciodată în viața mea nu îl iertam!

Philip: Am fost 3-4 zile aici în emisiune și nu eram așa apropiați, nu am ajuns să o iubesc. Am fost în țară și știe destul de bine ea, am recunoscut. Am fost, m-am distrat cu o fată câteva ore. Vă dați seama...atâtea luni aici...

Berna: Ai dormit cu ea 4 zile, ai fost cu ea la film, a doua zi ai mers cu ea la cumpărături. Tot știu Philip, înțelegi? Mie îmi răspundeai după patru ore la mesaje. Stăteam singură și plângeam.

Philip: Tu din răzbunare ai vorbit cu fostul tău.

Berna: Tu ai pus poză cu mine si apoi ieși cu altă fată și ți se fac poze? 

Deși crede că dreptatea e de partea ei, ceilalți concureți din emisiune nu i-au dat dreptate Bernei, ci l-au susținut pe Philip. Ba mai mult, Marius a dezvăluit că Philip plânge, are coșmaruri noaptea și este puternic afectat de toate aceste certuri.

Andreea Mantea i-a sfătuit pe cei doi să pună totul în balanță, să vadă dacă pot depăși situațiile din trecut.

Vezi întreaga discuție în materialul video de mai jos.

Citeste si: Prima reacție a Denisei de la Puterea Dragostei după revederea emoționantă cu Iancu de aseară: „Sunt cea mai fericită iubită din lume!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate