Andreea Oprica de la Puterea dragostei", aparitie ravasitoare! Iata cum a fost surprinsa cu bustul voluptos la vedere si ce mesaj subtil a lansat celor care au deranjat-o!

,

Andreea Oprica este una dintre cele mai vulcanice concurente din casa "Puterea dragostei".

Andreea Oprica a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea. Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Andreea are varsta de 31 de ani si vine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei". 

Desi a incercat pe parcursul sederii sale in casa "Puterea dragostei" sa se apropie de cativa baieti, Andreea nu a reusit sa-si intalneasca marea iubire. De ceva vreme insa aceasta a recunoscut ca il place pe Andy si ca si-ar dori enorm sa il intalneasca pentru a-l cunoaste mai bine si de ce nu, pentru a incerca sa formeze un cuplu.
De curand, visul Andreei s-a indeplinit deoarece Andy a revenit in casa "Puterea dragostei", mai sarmant ca oricand si la fel de dornic sa isi intalneasca jumatatea.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele reactii dupa ce a vorbit pentru prima data cu Razboinicul de cand a ajuns la "Survivor Romania"! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare!

La doar cateva zile de la revenirea lui Andy, Andreea Oprica a publicat pe contul ei de socializare un mesaj ciudat adresat sustinatorilor ei din mediul virtual, carora le spune sa nu mai judece dupa aparente.

Astazi, Andreea Oprica a revenit pe contul ei de socializare cu o imagine ravasitoare, in care apare intr-o tinuta extrem de sexy si totodata a tinut sa transmita din nou un mesaj subtil celor care au deranjat-o in ultima perioada.

 

Citește și:

Despărțirea de Livian a dărâmat-o pe Bianca. Cum a fost surprinsă concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Din cauză că belgienii refuză să doneze plasmă, studiile referitoare la COVID-19 riscă să fie abandonate

Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele reactii dupa ce a vorbit pentru prima data cu Razboinicul de cand a ajuns la "Survivor Romania"! Iata ce mesaj a aparut pe...

Berna și Ligi s-au atacat din nou: "Mie chiar mi-e milă de tine." Care este motivul?

Livian, cuvinte de laudă la adresa Cristinei Mihaela: "Eu cunosc omul după prima examinare și..." Ce a spus despre prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies