Cum a reacționat Bianca după ce Livian a dansat cu Ella? Nu a putut ascunde ce simte!

Deși nu mai formează un cuplu, Bianca și Livian nu au spus nicio secundă că între ei nu ar mai exista sentimente. Astfel, concurentei de la "Puterea Dragostei" i-a fost greu să îi privească pe Livian și Ella dansând.


In articol:

Pentru că a primit o pedeapsă, Livian a dansat cu Ella, iar acest lucru nu a fost tocmai pe placul Biancăi. Așa cum era de așteptat, concurenta nu a putut ascunde ceea ce simte și s-a exteriorizat.

Citeste si: Bianca, mesaj ingrijorator dupa despartirea de Livian: ''Inseamna ca trebuie sa-mi iau viata''

Cum a reacționat Bianca după ce Livian a dansat cu Ella? Nu a putut ascunde ce simte!

Orice apropiere a lui Livian de Ella o face pe Bianca să se simtă în pericol. Bianca o consideră pe Ella o amenințare, astfel că atunci când Livian a dansat cu ea, concurenta de la "Puterea Dragostei" nu a putut să privească imaginile.

Bianca s-a retras și a preferat să aștepte ca momentul să se consume, dar chiar dacă nu a văzut imaginile, gândul că Livian a dansat cu Ella pe o melodie romantică a întristat-o.

Citeste si: Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv. Când s-a produs ruptura și care este motivul?

Imediat după ce și-a îndeplinit pedeapsa, Livian a mers la Bianca, iar cei doi au avut un dialog cu replici tăioase.

Livian: Ai luat poziție de supărată!

Bianca: Nu am vrut să văd!

Livian: Nu ai vrut să vezi? Te uitai în oglindă după mine. Nu mai pot să mai dansez cu nicio fată? Nu pot să mă mai simt bine cu nicio fată că faci figuri?

Bianca: Auzi? În emisiune ai voie să faci așa ceva, dar afară nu ai voie!

Chiar dacă a recunoscut că nu îi este comod să își vadă fostul iubit în prezența unei alte femei, Bianca a acceptat situația, iar la final, Livian a reușit să o facă să zâmbească din nou.

Citeste si: Prima reacție a Denisei de la Puterea Dragostei după revederea emoționantă cu Iancu de aseară: „Sunt cea mai fericită iubită din lume!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate