Pensiile, în aer! Toți românii din aceste grupe au fost neindreptatiti! Declaratii explozive

Pensiile românilor sunt în aer! Sunt vizate persoanele care s-au pensionat înainte de 1 ianuarie 2011 și care au lucrat în grupele I și II de muncă.Se pare că aceste persoane care s-au pensionat în perioada aceea au fost neîndreptățite de PSD. Lucrul acesta este susținut liderul PNL, Ludovic Orban.

Liberalul spune că angajații din grupele I și II de muncă, care s-au pensionat înainte de 1 ianuarie 2011, ar fi trebuit să beneficieze de creșteri de la 1 ianuarie 2017.

Citeste si: Scade vârsta de pensionare: s-a votat! Mii de români sunt vizați

Citeste si: Ce pensii cresc, de fapt, începând cu luna aprilie? "Nu mai panicati pensionarii": explicațiile ministrului Muncii

Citeste si: VREMEA în APRILIE și De Paște. Mihai Voropchievici - vremea din bătrâni: "Zile senine și calde în perioada Paștelui"

pensii

”Singurul lucru pe care este capabil PSD să-l dea este să dea țeapă românilor. Readuc aminte că PSD nu recalculează pensiile pentru cei din grupa I și grupa II de pensii. PSD, de când a venit la putere, a furat creșterea de pensii la care aveau dreptul toți cei angajați în grupa I și grupa II de muncă și care s-au pensionat înainte de 1 ianuarie 2011, prin celebra HG 191 și prin refuzul de a recalcula pensiile celor care au muncit în grupa I și grupa II de muncă, după data de 1 ianuarie 2017. Repet, PSD a furat creșterea de pensii la care aveau dreptul cei care au muncit în grupa I și grupa II de muncă și care ar fi trebuit să beneficieze de această creștere a pensiilor de pe 1 ianuarie 2017, de când a venit PSD la putere.”, a spus Orban.

Citeste si: S-a modificat vârsta de pensionare pentru milioane de români! Cine va ieși mai târziu la pensie

Citeste si: DEZASTRU pentru PENSIONARI! Noua lege îi lasă fără acest beneficiu. Puțini știu acest lucru

Citeste si: Cum arată talonul de pensie al lui Ion Iliescu și al soției sale, Nina

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

cursa: capital.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate