Patru brașoveni au fost arestați după ce au lovit un student pentru a îi fura portofelul

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 12 feb 2023, 13:02

La începutul investigației, polițiștii au reținut 4 persoane

Sursa: PixaBay

Trei tineri din Brașov au fost arestați preventivi pentru 30 de zile după ce au agresat un student.

Al patrulea tânăr ce a fost implicat în incident a fost amplasat în arest la domiciliu pentru această agresiune.

Citește și: Emma, o fetiță de 12 ani, a murit dintr-o eroare medicală. A mers de două ori la urgențe, iar medicii spanioli au trimis-o acasă

Patru brașoveni au fost arestați după ce au lovit un student

Patru tineri au fost arestați după ce au fost acuzați că au agresat un student, în Brașov. Studentul a fost atacat într-o stație de RATB pentru a îi fura portofelul.

Ulterior, un al cincilea agresor a fost descoperit, fiind reținut la scurt timp după incident.

Polițiștii au descoperit faptul că doi dintre tinerii ce au agresat studentul făceau parte din alt grup ce era suspectat deja pentru furt calificat în incinta unui magazin, cu un prejudiciu ajuns la o valoarea de 30.000 de lei.

Citește și: Scene dureroase în casa lui Aurel Pădureanu! Cum și-a găsit artistul fiul?: „Am rămas blocat”

,,Investigaţiile efectuate de poliţişti au dus la identificarea grupului, precum şi la stabilirea identităţii celor care făceau parte din acesta. Totodată, cercetările au reuşit să stabilească că două dintre persoanele identificate ar fi făcut parte şi dintr-un alt grup, în care persoanele sunt suspecte de comiterea unui furt calificat dintr-o societate comercială, cu un prejudiciu de aproximativ 30.000 lei, acţiune ce ar fi fost săvârşită în aceeaşi noapte”, a transmis IPJ Brașov, sâmbătă seară.

Citește și: Două persoane, printre care și un copil, au murit în urma unui atac terorist în Ierusalim! Unde a avut loc incidentul

S-a mai reținut o altă persoană pentru acest incident

Tinerii i-au furat studentului portofelul, iar o parte din bunurile acestuia au fost recuperate. La începutul investigației, polițiștii au reținut 4 persoane, judecătorii emițând mandat de arestare preventivă pentru trei dintre ele, una dintre ele fiind arestat la domiciliu.

Patru brașoveni au fost arestați după ce au lovit un student pentru a îi fura portofelul

O a cincea persoană a fost reținută pentru implicarea în incidentul ce a avut loc în Brașov. „Ancheta a dus la identificarea şi prinderea şi celui din urmă membru din grup, pentru care poliţiştii au dispus măsura reţinerii, urmând ca şi acesta să fie prezentat judecătorului cu propunere corespunzătoare”, a mai anunțat IPJ Brașov.

Citește și: Atenție la această nouă metodă de furt a hoților! Poți să fii jefuit fără să realizezi

Sursa: libertatea.ro