PASIUNE FARA MARGINI! Fete frumoase si masini tunate, combinatia perfecta pentru iubitorii de motoare

PASIUNE FARA MARGINI! Fete frumoase si masini tunate, combinatia perfecta pentru iubitorii de motoare

Sute de cai putere stau sub capotele acestor masini care de care mai tunate.

Pare o lume in care doar barbatii stiu sa conduca asemenea bolizi. Numai ca surpriza, am intalnit si femei pasionate de masinile puternice pentru care, fiecare clipa traita la maxim in automobil, face mai mult decat orice. Ei da, pare cat se poate de ciudat, dar pentru Delia masina, a devenit viata ei.

Pasionat de masini este si domnul din imagini care, va vine sau nu sa credeti se afla la volanul unei Dacii Logan care arata incredibil. Timp de doi ani de zile proprietarul masinii si un prieten de-al sau au luat piesa cu piesa si au personalizat automobilul, de la vopsea pana la jenti si sistemul audio, totul a fost modificat.

De la cei 5.000 de euro, cat a dat proprietarul pe automobil, acum masina a ajuns sa coste 20.000 de euro, o adevarata avere pentru un automobil autohton. De departe cea care a atras domnisoarele ca un magnet a fost o decapotabila facuta in intregime la comanda. Nu doar pasionatii de masini au fost prezenti in spectacol, ci si impatimitii de motociclete care si-au demonstrat maiestria pe doua roti.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate