Parlamentarul care cere demiterea lui Arafat: "Țara asta nu e a lui"

,
Raed Arafat
Raed Arafat, șeful DSU

Senatoarea Diana Șoșoacă, membru AUR, cere demiterea lui Raed Arafat.


In articol:

Diana Șoșoacă vrea demiterea de urgență a lui Raed Arafat din funcția de șef al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU). Senatoarea nu se oprește, însă, aici. Șoșoacă a anunțat că lucrează pentru a-i fi retrasă cetățenia doctorului Raed Arafat!

“Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a naţiei române şi a poporului român.

Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă şi de la medici. Le mulţumesc tuturor medicilor şi personalului medical care au venit către mine şi mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicităţii. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă” a declarat Diana Şoşoacă, într-un live pe Facebook.

Senatoarea Diana Șoșoacă anunța că vrea retragerea cetățeniei lui Arafat încă de dinainte de alegerile parlamentare, din luna octombrie a anului trecut. “Ţara asta nu este a lui Orban, nu este a lui Iohannis şi în niciun caz a lui Arafat care a venit în România şi a obţinut o cetăţenie care i se poate şi lua. Şi cam la asta lucrez eu acum. Să îi iau cetăţenia lui Arafat pentru că ne-a distrus destul.

Lucrăm şi atacăm, o să vedeţi!”, spunea, în luna octombrie, Diana Şoşoacă. 

Diana Șoșoacă, de profesie avocat, a devenit extrem de cunoscută opiniei publice înainte de alegerile parlamentare din acest an. Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost revelația acestor alegeri parlamentare, obținând circa 9% atât la alegerile pentru Senat, cât și pentru cele pentru Camera Deputaților.

Diana Șoșoacă și Raed Arafat
Diana Șoșoacă îl vrea demis și fără cetățenie pe Arafat!

Diana Șoșoacă, implicată în numeroase controverse!

Diana Șoșoacă s-a făcut remarcată prin promovarea, înainte și în timpul campaniei pentru alegerile parlamentare, a numeroase teorii conspiraționiste legate de Covid-19. 

Una dintre cele mai vehemente declarații conspiraționiste legate de Covid-19 este cea în care spune că "Ne vor lua pe sus".

“Este un abator pentru români. Romexpo, Leţcani, Ana Aslan şi toate celelalte spitale modulare construite de ăştia şi spitalul ăla construit de nu ştiu ce mare hipermarket -toate astea sunt abatoare ale poporului român, pentru că acolo se

va face vaccinarea forţată. De aceea sunt goale. Ne vor lua pe sus”, declara Diana Șoșoacă pe 5 decembrie, cu o zi înainte de alegerile care i-au adus un loc de senator în Parlamentul României.

“Domnule Iohannis, hai că spun eu ce vrei să faci, ca să ştie tot poporul român. Dacă noi nu intrăm în Parlament, aveţi cuvântul meu de onoare, cred că va trebui să luptăm la baionetă cu ăştia.

Pentru că ne vor lua pe sus. Deci toată legislaţia pe care ei vor să o pună acum în aplicare, este să ne facă... Ca la abator. Duci vitele la abator, la moarte”, mai spunea Șoșoacă într-un live pe Facebook.

“Iar dacă veţi vedea vreodată că Iohannis cu Orban şi cu toţi ăştia se vaccinează, Arafat şi Tătaru, să ştiţi că ăla nu e acelaşi vaccin pe care ni-l aplică nouă!! Să fiţi foarte siguri!! Uite, vă spun eu”, mai acuza Șoșoacă.

Ultimul scandal în care a fost implicată Diana Șoșoacă este cel legat de faptul că a refuzat să poarte mască în Parlamentul României. Diana Șoșoacă avea o adeverință obținută de la medicul de familie prin care era exceptată de la purtarea măștii, însă adeverința nu este valabilă în Parlament. 

Citeste si: Primele declarații ale asistentei vaccinate împotriva noului coronavirus: „Nu a durut absolut deloc, este...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Atenționare de călătorie. Românii care ajung în această țară trebuie să stea în carantină timp de 10 zile

Andrei Baciu a găsit REZOLVAREA: 'Dacă rămân doze de vaccin, să fie sunate persoane pe 'criterii etice'

Revoltător! Alex Velea, interzis pe radio! Motivul: Antonia! Este fără precedent această decizie

Coronavirus în Romania, 29 decembrie 2020. Situația rămâne critică în secțiile ATI! Iată cum arată cel mai recent bilanț al noilor cazuri de COVID-19!

Ce date personale va conţine adeverinţa de vaccinare anti-COVID

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies