Paradă de pomină de 1 Decembrie, in "Parisul oltenesc"! Marin Scurtu, excentricul primar din Optași Măgura a organizat Ziua Națională după modelul din Capitală!

,
asta-i romania

O paradă inedita in comuna Optasi Magura, din judetul Olt

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Renumitul primar Marin Scurtu le-a pregatit satenilor din comuna Optași Măgura o noua surpriza de Ziua Națională a României.


In articol:

Duminica trecuta, echipa Asta-i România a ajuns in comuna Optași Măgura, judetul Olt, acolo unde Marin Scurtu, excentricul primar a iesit din nou in evidenta. De data aceasta edilul din comuna cu <turn Eiffel>, <Arc de Triumf> și pod peste gârlă, botezată <Sena>, a organizat Ziua Națională după modelul din Capitală.

Parada de 1 Decembrie cum n-a vazut Parisul!

Sătenii au defilat pe ulițe cu un tun improvizat din ţeava unui cazan de ţuică, pus pe o dubiţă, din care au răsunat cântece patriotice. N-au lipsit nici caii și călăreții în fruntea cărora a stat mândru primarul, un personaj spumos, care de 21 de ani este la cârma Parisului de Oltenia.

asta-i romania

Primarul Marin Scurtu a organizat o parada de pomina in comuna Optasi Magura de Ziua Nationala a Romaniei

[Sursa foto: Captură KANAL D]

O paradă după buget! Și pentru că vistieria e prea mică pentru un tanc prea mare, chiar și pentru unul rămas după al doilea Război Mondial, parizienii au găsit o soluție, au camuflat o mașînă obișnuită cu niște paravane verzi improvizate și au înarmat-o cu un tun făcut din țeavă unui cazan de țuică.

În acordurile muzicii patriotice, convoiul cu tanc pe patru roți, cai, căruțe și ATV-uri, străbate uliță dintr-un capăt într-altul, sub privirile curioase ale sătenilor, adunați ciorchine pe la porți și înarmați cu steaguri tricolore.

asta-i romania

Parada inedita in comuna Optasi Magura din judetul Olt, de 1 Decembrie

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Echipa Asta-i România a ajuns în comună Optași Măgura pentru a-l cunoaște pe primarul Marin Scurtu, cel care a devenit celebru după ce a construit câteva simboluri inedite inima comunei sale, pentru a aduce un aer parizian.

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, un tată și cei șase pitici

Citeste si: De la capătul lumii, in coliba de la țară! Renumitul speolog, Cristian Lascu și-a construit o colibă unică, după modelul casuțelor preistorice!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inima! Îndrăgitul actor a lăcrimat când a vorbit despre clipele dificile trăite în ultima perioada!

Sorin Grindeanu anunță o lege care elimină 'șantajul' constructorilor

BREAKING NEWS! Gata, a început! A fost deschis focul în Ucraina! Au murit cinci militari! Revenim cu detalii!

Aurel Padureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga! "Mă pregătesc pentru cel mai trist Crăciun" Regretata artista trimite mesaje din lumea de dincolo!

Crăciun pe rit vechi 2022. Iată când se sărbătorește Crăciunul pe stil vechi 2022 și de ce unii oameni fac sărbătorile mai târziu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies