Aurel Padureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga! "Mă pregătesc pentru cel mai trist Crăciun" Regretata artista trimite mesaje din lumea de dincolo!

,

Soțul Corneliei Catanga își dorește îi schimbe mormântul îndragitei sale soții, după cum această ar fi vrut.


In articol:

Regretata artistă de muzică lăutărească, Cornelia Catanga s-a stins din viață la vârstă de 63 de ani, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, care a dus la declanșarea unor afecțiuni mai vechi ce au dus la deces. Dispariția tragică a celebrei artiste a lăsat în urmă multă suferință și o durere imensă pentru fiul ei, Alexandru și pentru soțul Aurel Pădureanu, care au venerat-o.

Aurel Padureanu vrea să o dezgroape pe Cornelia Catanga! "Mă pregătesc pentru cel mai trist Crăciun"

La mai bine de nouă luni de la moartea fulgerătoare a Corneliei Catanga, soțul ei, Aurel Pădureanu a decis să îi refacă mormântul acesteia, pentru a-i îndeplini ultima ei dorința. Artistul a hotărât să îi cimenteze mormântul, până când va pregătit cavoul, deoarece Catanga nu își dorea să fie înmormântată direct în pământ.

Invitat în platoul Teo Show, Aurel Pădureanu a mărturisit că a trecut prin cea mai dificilă perioada a vieții sale, după ce și-a pierdut soția pe care a iubit-o enorm, iar in prezent se confrunta si cu probleme financiare mari.

"A fost totul pentru mine, Cornelia! Noi nu ne-am despărțit niciodată! Am avut o căsnicie superbă, extraordinar de frumoasă! Ne-am divinizat unul pe celălalt! Pentru mine a fost groaznic, va puteți imagina și mă doare faptul cum a fost înmormântată! Pentru că îmi spunea: <<Mi-e frică, Mitică și de gânganie!>> Ea era o ființă sensibilă! Era fricoasă! Și am băgat-o direct în pământ și va puteți imagina! Nu vreau altceva decât, acum când se împlinește un an, am înțeles că se poate! Vreau să-i cimentez pe lângă ea, să scot pământul să cimentez și să fac cu cripta așa deasupra! Să fie și pentru mine, am și eu o vârstă, eu am 71 de ani! Ferească Dumnezeu! Că nu există mâine! Există doar azi!",

a spus Aurel Pădureanu.

Citeste si: Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Artistul a mai subliniat și faptul că nu cu multă vreme înainte de deces, Cornelia Catanga și-a prevestit moartea, când după sărbătorile de iarnă a spus că simțea faptul că nu va mai apucă următorul Crăciun. Mai mult decât atât, Aurel Pădureanu a mărturisit că soția să îi trimite semne și mesaje din lumea de dincolo.

"Eu mă rog la Dumnezeu, cu gândul asta în permanentă și spun: <<Doamne, trimite-mi un mesaj>> Am visat-o de vreo două ori, a venit în visul meu, s-a băgat lângă mine în pat, ușor, că ea știa că mă sperii și mi-a spus: <<Ai grijă, Mitică, de Alexandru să-și urmeze drumul lui în viață>> Atâta și a dispărut de lângă mine! Parcă vine o mâna ocrotitoare în permanentă!", a mai spus Aurel Pădureanu.

Citeste si: Alexandru Padureanu, fiul regretatei Catanga, mesaj cutremurator, la o luna de la moartea artistei! "Mi-e un dor de tine de ma sufoc!"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Grecia la preţ de Caraibe. Românii sunt nemulţumiţi de preţuri: „Cum să procedez să nu am preţ exagerat?”

Aurel Padureanu, situatie dramatica dupa decesul Corneliei Catanga! Unde locuiesc acum artistul si fiul sau, Alexandru

Reacție neașteptată a patriarhului Kirill, după decizia Bisericii Ortodoxe a Ucrainei: 'Trebuie să acţioneze în maniera cea mai înţeleaptă posibil'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Aurel Pădureanu trece prin clipe de coșmar! Soțul Corneliei Catanga a făcut dezvăluiri cutremurătoare: ”Nu am avut un ban de pâine!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies