De la capătul lumii, in coliba de la țară! Renumitul speolog, Cristian Lascu și-a construit o colibă unică, după modelul casuțelor preistorice!

,

După ce a călătorit ani la rând in jurul lumii, speologul Cristian Lascu a decis sa se retragă la țară.


In articol:

A călătorit din Vestul Sălbatic până în deșert și de la polul nord până în capătul celălalt al lumii, dar nimic nu l-a convins să rămână. Este vorba despre cunoscutul speolog Cristian Lascu, pe care astăzi îl găsim într-un sat din apropierea Bucureștiului, unde savurează viață la țară.

Renumitul speolog, Cristian Lascu și-a construit o colibă unică!

S-a născut în mahalaua Chitilei, dar a ajuns unul dintre cei mai cunoscuți speologi ai României. Pasionat de tot ce ține de natură, Cristian Lascu a căutat frumosul și spetaculosul în lumea întreagă, în locuri nebătute de oamenii de rând, în parcuri naționale, grote sau în peșteri submarine. Însă nimeni și nimic nu l-a convins să stea departe de țară, mai mult decât tihna de pe uliță satului, acolo unde îl găsim în prezent.

asta-i romania

Renumitul speolog Cristian Lascu savurează viață la țară.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Echipa Asta-i Romania  l-a vizitat într-o zi de toamna târzie, când natură și-arată cele mai frumoase culori, când renumitul speolog e gata să spune povestea colibei sale din chirpici ascunsă undeva în grădina. Pe o palmă de pământ și-a construit o colibă unică, după modelul căsuțelor preistorice. Un fel de bordei bijuterie, jumătate îngropat în pământ, desprins parcă din vremuri magice. Acesta a căutat bucuria de a trăi simplu, de a simți viață și de a fi una cu natură.

asta-i romania

Coliba realizata de speologul Cristian Lascu

[Sursa foto: Captură KANAL D]

"A locui într-o astfel de colibă presupune o stare spirituală aparte! Ea e atât de simplă! Comuniunea cu pământul e reală, pentru că este o întâlnire aici cu teluricul, nu sunt dușumele, e pământ pe jos, am pus eu niște rogojini acolo dar tot pământ e acolo! Și atunci această stare e incompatibilă cu uitatul la televizor, cu ascultat muzică, ce fac parte din bucuriile vieții cotidiene, mai ales iarnă când e noaptea lungă!",

a spus Cristian Lascu.

Citeste si: Paradă de pomină de 1 Decembrie, in "Parisul oltenesc"! Marin Scurtu, excentricul primar din Optași Măgura a organizat Ziua Națională după modelul din Capitală!

Citeste si: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, un tată și cei șase pitici

 

Citește-ne pe

Citește și:

Alexandru Arșinel, prima apariție după operația la inima! Îndrăgitul actor a lăcrimat când a vorbit despre clipele dificile trăite în ultima perioada!

Raed Arafat recunoaște că valul 5 nu aduce forme grave de COVID: 'Din fericire, până acum, impactul nu este unul major'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Carmen Harra, predicții despre următorii 13 ani: „E sfârșitul lumii”

Crăciun pe rit vechi 2022. Iată când se sărbătorește Crăciunul pe stil vechi 2022 și de ce unii oameni fac sărbătorile mai târziu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies