Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Author: Radu Constantin
Actualizat: 21 aug 2021, 14:25

Se ştie că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019.

E clar că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019. Vizita istorică pe care Papa Francisc o face în România are loc peste doar câteva zile. Călătoria apostolică a Suveranului Pontif începe pe 31 mai, la București. În a doua zi a vizitei, Papa va merge la Șumuleu Ciuc și la Iași. Pelerinajul se va încheia pe 2 iunie, la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica şapte episcopi greco-catolici pe Câmpia Libertăţii.

( vezi mesajul Papei Francisc pentru români)

Citeste si: Vizita Papei Francisc la Bucuresti- program, cine il primeste si restrictii majore de trafic

Citeste si: Se inchid toate scolile si gradinitele din Bucuresti. Vineri toti copiii raman acasa. Pentru joi, fiecare unitate va decide

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Papa în România 2019. Monica Roşu e botezată în rit catolic

"Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică în 2004, la Atena, şi participantă la Exatlon 2, şi-a dorit mereu să obțină Binecuvântarea Papei Francisc. Botezată în rit catolic, Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, în 2004, la Atena, își dorește ca într-o bună zi să ajungă la Vatican pentru a obține Binecuvântarea Papei Francisc.

În cazul în care va ajunge în fața Suveranului Pontif, Monica vrea să-i ofere acestuia un cadou special.”, relata presa în 2015.

Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere costumul de campioană olimpică

S-a aflat că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019. „Unchiul meu este preot în Italia, la Ravenna.

Cu ajutorul lui aș putea ajunge la Sfântul Părinte. Cred că orice credincios își dorește să primească Binecuvântarea Suveranului Pontif. Știu că foarte mulți sportivi s-au întâlnit cu Sanctitatea Sa, oferindu-i acestuia, simbolic, un cadou. Eu i-aș oferi costumul cu care am câștigat cele două medalii de aur olimpice la Atena. Este cel mai de preț costum al meu”, a explicat Monica Roșu, care are ocazia să-l întâlnească pe Papa Francisc în România.