Se inchid toate scolile si gradinitele din Bucuresti. Vineri toti copiii raman acasa. Pentru joi, fiecare unitate va decide

Scolile si gradinitele din Bucuresti se inchid timp de doua zile (vineri obliogatoriu, iar joi prind ecizie a conducerii fiecarei unitati de invatamant).Decizia a fost luata de Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti la solicitarea primarului general Gabriela Firea, in contextul vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc.

"Pentru organizarea in conditii de siguranta a actiunii, unitatile de invatamant au posibilitatea de a analiza oportunitatea suspendarii orelor de curs si in data de 30 mai 2019, cu aprobarea Consiliilor de Administratie. Aceste unitati vor informa in scris Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti pana miercuri, 29 mai 2019", se arata intr-un comunicat al Inspectoratului.

papa

ISMB mentioneaza ca lista nominala a scolilor aflate in aceasta situatie va fi afisata public, miercuri, pe site-ul www.ismb.edu.ro.

Inspectoratul reaminteste ca pentru vineri s-a propus suspendarea cursurilor in toate unitatile de invatamant preuniversitar din Bucuresti.

Citeste si: Bomba! "M-am imbolnavit din cauza lui". Firea il acuza violent pe Dragnea

Citeste si: Ce bolid de fite are Marius Alexandru, noul concurent de la "Puterea Dragostei"

Citeste si: Wow! Cum arata Marius Alexandru de la "Puterea Dragostei"! Noul concurent in cele mai HOT ipostaze

Citeste si: Traian Băsescu aruncă bomba după alegeri! Cine va fi preşedintele României după prezidenţiale

"Urmare a vizitei Sanctitatii Sale, Papa Francisc, din 31 mai 2019, la Bucuresti, Comandamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti impreuna cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Scolar Bucuresti, in urma consultarilor comune din data de 27 mai 2019, au propus suspendarea orelor de curs in toate unitatile de invatamant preuniversitar, de stat si particular, in ziua de 31 mai 2019", se arata in comunicat.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat inca de saptamana trecuta ca scolile si gradinitele vor fi inchise vineri, 31 mai, si, cel mai probabil si joi, 30 mai, cu ocazia vizitei Suveranului Pontif in Romania.

sursa: wall-street.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate