Unde va fi dusă icoana făcătoare de minuni la venirea Papei Francisc în România

Author: R.V.

Cu prilejul vizitei Papei Francisc la Iaşi, icoana Maicii Domnului de la Cacica, județul Suceava, se va afla în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină".

Icoana Maicii Domnului- Madona Neagră, de la Sanctuarul din Cacica, judeţul Suceava, se va afla cu prilejul vizitei papei Francisc la Iaşi, în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină".

Conform Episcopiei Romano-Catolice, aducerea icoanei Sfintei Maria din Cacica în judeţul la Iaşi, în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” face parte din programul evenimentelor organizate pentru întâmpinarea Papei Francisc.

Icoana a fost adusă de pr.

Anton Mărăndescu, paroh şi rector al sanctuarului din Cacica şi depusă în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iaşi unde va rămâne până pe 1 iunie, când va avea loc vizita Papei Francisc, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Sfântul Părinte Papa Francisc va intra în catedrală pe 1 iunie şi va saluta prezenţa icoanei Maicii Domnului.

După rugăciunea Sfântului Părinte în catedrală şi binecuvântarea pe care o va invoca prin mijlocirea Preacuratei Fecioare Maria asupra tuturor bolnavilor, icoana va fi purtată în procesiune pe scena din faţa Palatului Culturii”
, se arată pe site-ul Episcopiei Romano-Catolice.

 


Robi, măcinat de gelozie! Concurentul a vrut să afle neapărat ce au vorbit Patrick și Virginia la camera roșie! Iată ce răspuns neașteptat a primit din partea fostei sale iubite!