Unde va fi dusă icoana făcătoare de minuni la venirea Papei Francisc în România

Cu prilejul vizitei Papei Francisc la Iaşi, icoana Maicii Domnului de la Cacica, județul Suceava, se va afla în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină".

Icoana Maicii Domnului - Madona Neagră, de la Sanctuarul din Cacica, judeţul Suceava, se va afla cu prilejul vizitei papei Francisc la Iaşi, în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină".

Conform Episcopiei Romano-Catolice, aducerea icoanei Sfintei Maria din Cacica în judeţul la Iaşi, în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină” face parte din programul evenimentelor organizate pentru întâmpinarea Papei Francisc.

Citeste si: Dezastru pe piața media. O mare companie a plecat din România - capital.ro

Icoana a fost adusă de pr. Anton Mărăndescu, paroh şi rector al sanctuarului din Cacica şi depusă în catedrala „Sfânta Fecioară Maria, Regină" din Iaşi unde va rămâne până pe 1 iunie, când va avea loc vizita Papei Francisc, potrivit mediafax.ro.

„Sfântul Părinte Papa Francisc va intra în catedrală pe 1 iunie şi va saluta prezenţa icoanei Maicii Domnului. După rugăciunea Sfântului Părinte în catedrală şi binecuvântarea pe care o va invoca prin mijlocirea Preacuratei Fecioare Maria asupra tuturor bolnavilor, icoana va fi purtată în procesiune pe scena din faţa Palatului Culturii”, se arată pe site-ul Episcopiei Romano-Catolice.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies