Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment: "Vrem cu toţii să se termine, dar..."

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. Specialiștii trag un semnal de alarmă cu privire la evoluția pandemiei de coronavirus.


In articol:

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. Cu toate că în anumite țări numărul de îmbolnăviri cu coronavirus este în scădere, iar situația pare că este sub control, Organizația Mondială a Sănătății avertizează că, în realitate, lucrurile nu stau deloc bine și că riscul se îmbolnăvire este în continuare ridicat.

Citeste si: OMS recomanda utilizarea mastilor in locuri publice aglomerate dar avertizeaza si asupra RISCURILOR! "Doar mastile singure nu va vor proteja de COVID-19!"

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment: "Vrem cu toţii să se termine, dar..."

Organizația Mondială a Sănătății a transmis că deși există state cu o evoluție bună, pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat. Ba mai mult decât atât, chiar există locuri unde numărul de cazuri noi este într-o continuă creștere, ceea ce face aproape imposibilă gestionarea crizei.

"Mâine se împlinesc şase luni de când OMS a primit primele rapoarte despre un grup de cazuri de pneumonie cu cauză necunoscută, în China (...) Vrem cu toţii să se termine. Dar realitatea dură e că este departe de a se fi încheiat.", a precizat directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o conferinţă de presă online, potrivit digi24.ro. 

Pandemia de coronavirus se agraveaza in lume! Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) estima în urmă cu mai multe săptămâni că pandemia de coronavirus se agravează în lume şi recomanda precauţie, informează AFP.

"Cu toate că situaţia în Europa se ameliorează, în lume ea se agravează", a declarat directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus în timpul unei conferinţe de presă online, la Geneva.

Citește continuarea aici.

Citeste si: OMS , anuntul pe care nimeni nu dorea sa il auda: ''Suntem foarte îngrijoraţi...''

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. Ce le-au cerut specialiștii oamenilor?

Pe lângă anunțul potrivit căruia pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, Organizația Mondială a Sănătății a ținut să tragă un semnal de alarmă, cerându-le oamenilor din întreaga lume să acționeze pentru a stopa această criză, fără să aștepte un vaccin.

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. Recomandările specialiștilor vin în contextul în care numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus este în creștere, iar oamenii refuză să mai respecte măsurile impuse pentru a limita numărul de îmbolnăviri.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, decizie de ultimă oră

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate