Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment: "Vrem cu toţii să se termine, dar..."

,

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. Specialiștii trag un semnal de alarmă cu privire la evoluția pandemiei de coronavirus.


In articol:

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. 

Cu toate că în anumite țări numărul de îmbolnăviri cu coronavirus este în scădere, iar situația pare că este sub control, Organizația Mondială a Sănătății avertizează că, în realitate, lucrurile nu stau deloc bine și că riscul se îmbolnăvire este în continuare ridicat.

Citeste si: OMS recomanda utilizarea mastilor in locuri publice aglomerate dar avertizeaza si asupra RISCURILOR! "Doar mastile singure nu va vor proteja de COVID-19!"

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment: "Vrem cu toţii să se termine, dar..."

Organizația Mondială a Sănătății a transmis că deși există state cu o evoluție bună, pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat. Ba mai mult decât atât, chiar există locuri unde numărul de cazuri noi este într-o continuă creștere, ceea ce face aproape imposibilă gestionarea crizei.

"Mâine se împlinesc şase luni de când OMS a primit primele rapoarte despre un grup de cazuri de pneumonie cu cauză necunoscută, în China(...)

Vrem cu toţii să se termine. Dar realitatea dură e că este departe de a se fi încheiat.", a precizat directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății, Tedros Adhanom Ghebreyesus, într-o conferinţă de presă online, potrivit digi24.ro. 

Pandemia de coronavirus se agraveaza in lume! Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) estima în urmă cu mai multe săptămâni că pandemia de coronavirus se agravează în lume şi recomanda precauţie, informează AFP.

" Cu toate că situaţia în Europa se ameliorează, în lume ea se agravează", a declarat directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus în timpul unei conferinţe de presă online, la Geneva.

Citește continuarea aici.

Citeste si: OMS, anuntul pe care nimeni nu dorea sa il auda: ''Suntem foarte îngrijoraţi...''

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment. Ce le-au cerut specialiștii oamenilor?

Pe lângă anunțul potrivit căruia pandemia de coronavirus este departe de a se fi încheiat, Organizația Mondială a Sănătății a ținut să tragă un semnal de alarmă, cerându-le oamenilor din întreaga lume să acționeze pentru a stopa această criză, fără să aștepte un vaccin.

Organizația Mondială a Sănătății, un nou avertisment.  Recomandările specialiștilor vin în contextul în care numărul de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus este în creștere, iar oamenii refuză să mai respecte măsurile impuse pentru a limita numărul de îmbolnăviri.

Citeste si: Organizaţia Mondială a Sănătăţii, decizie de ultimă oră

 

Citește-ne pe
Citește și:

Anunț despre a patra etapă de relaxare. Nelu Tătaru: "Recomandările specialiștilor sunt..."

Rusia trage un semnal de alarmă și avertizează: Combatanți ai Statului Islamic vin din Libia și Siria în Afganistan. Are loc un exod masiv de populație

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Numarul de confirmati pozitivi cu COVID din cei testati s-a triplat in iunie fata de mai

Restrictii noi pentru romani! Avem prea multe cazuri

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies