Pandemia de coronavirus se agraveaza in lume! Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza

Author: L.S.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a estimat luni că pandemia de coronavirus "se agravează" în lume şi recomandă precauţie, informează AFP.

" Cu toate că situaţia în Europa se ameliorează, în lume ea se agravează", a declarat directorul OMS Tedros Adhanom Ghebreyesus în timpul unei conferinţe de presă online, la Geneva.

Directorul OMS a precizat, cu privire la protestele declanşate de la moartea americanului George Floyd, că "susţine pe deplin egalitatea şi mişcarea globală împotriva rasismului".

Tedros Adhanom Ghebreyesus a recomandat însă ca, "în măsura

posibilului", oamenii să păstreze cel puţin un metru distanţă de alte persoane, să se spele pe mâini, să-şi acopere faţa când tuşesc şi să poarte mască atunci când iau parte la proteste.

Citeste si: Cum ar fi putut America sa salveze 36.000 de vieti. De ce au murit 84% dintre bolnavii de coronavirus din SUA

Citește și: Dinu Maxer rupe tăcerea, după divorț: „Am tot sperat că ne vom împăca”. Deea a plecat de acasă acum 4 săptămâni

Se scumpesc băuturile alcoolice. Care este motivul și cât de mult va crește prețul la raft

Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății avertizează: "Riscăm să revenim la izolare!" De ce s-ar putea întâmpla asta?

Citeste si: Avertizmentul OMS impotriva "tratamentelor din practici traditionale" impotriva coronavirusului