Restrictii noi pentru romani! Avem prea multe cazuri

O parte dintre tarile europene si-au redeschis granitele pentru cetatenii din UE. Pentru tarile care prezinta cazuri de coronavirus in crestere, isi mentin restrictiile.


In articol:

Restrictii noi pentru romani! Avem prea multe cazuri

Romania se afla printre tarile cu cele mai multe cazuri de COVID-19 din Europa. In prezent, suntem depasiti doar de Suedia (119,4), Portugalia (43,7) si Marea Britanie (27,4), dupa cum a precizat si medicul Alexandru Rafila.

Suntem urmati este  de Bulgaria (16,5), Serbia (15,2) si Polonia (14,8).

Datorita acestui fapt, mai multe unele tari au decis sa mentina restrictiile de circulatie si masurile de carantina/izolare pentru cetatenii care vin din aceste state – adica inclusiv pentru romani.

Ministerul de Externe din Estonia a anuntat ca romanii care merg in aceasta tara vor trebui sa stea in izolare timp de 14 zile, din cauza cazurilor de COVID-19 din Romania. Masura a intrat in vigoare incepand cu data de 22 iunie si a fost impusa pentru persoanele care vin din sase tari europene: Polonia, Suedia, Romania, Bulgaria, portugalia si Regatul Unit al Marii Britanii.

Danemarca a deschis calatoriile catre si dinspre majoritatea tarilor europene, cu exceptia a sase tari, printre care si Romania. Decizia a fost luata pe baza evolutiei cazurilor de coronavirus in fiecare dintre tari, a transmis joi Ministerul danez de Externe, conform agentiei DPA.

Citeste continuarea pe fabricatinromania.info.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate