Onur Tuna, actorul cu cei mai frumoși ochi, iubește din nou! Iată cine este noua lui iubită si cum au fost surprinși împreună! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale momentului în Turcia!

,
onur tuna

Onur Tuna este din nou îndrăgostit

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Îndrăgitul actor Onur Tuna iubește din nou și trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale alături de nouă lui iubita.


In articol:

Carismaticul Onur Tuna are doar 36 de ani însă cu toate acestea a acumulat o experiență de un deceniu pe platourile de filmare reușind să cucerească publicul încă de la primele lui apariții pe micile ecrane. Actorul a dovedit un talent deosebit și o carismă aparte prin intermediul tuturor rolurile jucate magistral până în prezent.

Dacă pe plan personal, celebrul Onur Tuna s-a bucurat de mari succese, pe plan personal, soarta nu i-a surâs la fel de mult, deoarece s-a confruntat cu multe dezamăgiri în iubire. De curând, presa din Turcia a scris despre faptul că renumitul actor are o nouă iubita și se pare că este îndrăgostit lulea.

Onur Tuna, actorul cu cei mai frumoși ochi, iubește din nou! Iată cine este noua lui iubită

Publicul din România l-a cunoscut pe talentatul și chipeșul Onur Tuna încă din anul 2019, când a interpretat magistral rolul unui avocat în serialul Prețul fericirii, iar în anul 2021, tânărul actor a jucat în producția fenomen, Doctorul minune, în rolul unui medic chirurg.

actori turci

Onur Tuna, unul dintre cei mai apreciați actori turci

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

După încheierea filmărilor pentru serialul Doctorul minune, Onur Tuna a acceptat la scurt timp să facă parte dintr-un alt proiect promițător pentru carieră lui. Acesta a acceptat să joace un nou rol principal de excepție într-un serial de acțiune, intitulat Mahkum (Deținutul), în care o are drept partenera de platou pe actrița Seray Kaya. Deși prin luna aprilie în presa din Turcia s-a scris că celebrul actor Onur Tuna ar trăi o poveste de dragoste alături de Hande Doğandemir, la scurt timp superbă actrița a anunțat despărțirea lor.

Onur Tuna, in serialul Mahkum

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

După o perioada în care nu s-a mai afișat în spațiul public, o celebră jurnalista din Turcia a anunțat recent faptul că Onur Tuna, actorul cu cei mai frumoși ochi, iubește din nou.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, renumitul actor trăiește o intensă poveste de dragoste cu Yasemin Yazıcı, una dintre cele mai frumoase și talentate actrița ale momentului. Chiar dacă presa l-a mai cuplat în ultimele luni cu alte femei, se pare că actorul ar avea o relație de circa șase luni cu superbă Yasemin Yazıcı.

onur tuna

Onur Tuna, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

În prezent, cei doi îndrăgostiți se află în vacanță în Filipine. Îndrăgitul actor a postat o imagine în care le-a împărtășit fanilor lui unde își petrece vacanță, iar frumoasa lui iubita a distribuit pe Insta Stories o imagine în care apare alături de Onur, dovadă clară că sunt împreună.

Citeste si: Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, apariție incediară în cea mai recentă ședința foto! Cum a fost surprins actorul cu cei mai frumoși ochi!

Citeste si: Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, reacție tranșantă față de jurnaliști! "Nu vorbesc despre relațiile mele" Iată cum a fost surprins celebrul actor!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Bătaie generală la Untold, în faţa scenei la concertul lui David Guetta VIDEO

Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, reacție tranșantă față de jurnaliști! "Nu vorbesc despre relațiile mele" Iată cum a fost...

Doar un pas între relaxare și odihnă veșnică: Spațiu pentru seniori, amenajat gard în gard cu cimitirul, la Făgăraș (Video)

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies