Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreaga lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane!

,
actori turci

Cei mai frumosi si apreciati actori

[Sursa foto: canva.com]

Carismatici, talentați și frumoși, actorii din Turcia au fascinat telespectatoarele din toate colțurile lumii cu aparițiile lor uluitoare.


In articol:

În ultimii zece ani serialele și filmele turcești au câștigat din ce în ce mai mult admirația publicului larg și au ajuns să înregistreze mare succes în țările în care au fost difuzate.

Producțiile turcești au cucerit telespectatorii datorită scenariilor inedite, decorurilor spectaculoase, poveștilor uluitoare de viață, cât și datorită actorilor extrem de talentați, carismatici și cu o pregătire profesională de înalta clasa.

Ei sunt cei mai frumoși actori din Turcia! Au cucerit inimile telespectatoarelor din întreagă lume încă de la primele lor apariții pe micile ecrane

Actorii din serialele turcești s-au remarcat nu numai prin talent și pregătire profesională ci și prin aspectul lor fizic uluitor. Telespectatoarele din lumea întreagă au fost fascinate de frumusețea lor fizică, dar și de modul în care joacă, punând mereu mult suflet și pasiune. Treptat tinerii actori de ieri aflați la început de drum în carieră, au ajuns marii actori de astăzi și continuă să facă furori cu roluri impresionante în producții de excepție.

Çağatay Ulusoy, bărbatul seducător

Tânărul actor Çağatay Ulusoy are 31 de ani și a cucerit inimile telespectatoarelor încă de la prima să mare apariție pe micile ecrane, în serialele Feriha sau Yaman, în care a jucat rolurile principale. Apoi talentatul actor a mai apărut în multe alte producții de succes, care i-au adus mari satisfacții. Tânărul actor a fascinat cu trupul lui sculptat și cu alură lui tipică de bărbat turc. În prezent Çağatay Ulusoy se numără printre cei mai titrați și bine cotați actori din tânăra generație și continuă să surprindă cu noi roluri uluitoare.

Citeste si: Ei sunt cei mai bogati actori ai momentului in Turcia! Iata cine incaseaza in prezent cele mai mari sume de bani!

Burak Özçivit, bărbatul cuceritor

Carismaticul actor Burak Ozcivit a devenit cunoscut în Turcia și peste hotare mai ales după interpretarea rolului principal din serialul „Dragoste infinită”, care i-a adus un succes uriaș și l-a propulsat printre cei mai apreciați actori tineri ai Turciei.

În ultimii trei ani, Burak Ozcivit a făcut furori și continuă să surprindă cu cel mai recent rol al lui, în producția fenomen, „Kuruluş Osman”, care a avut premieră în Turcia în 2019, pentru care a încasat sume imense de bani. Astfel, Burak a ajuns și el să se numere printre cei mai bine plătiți actori ai momentului. Însă este considerat și unul dintre cei mai frumoși bărbați din showbiz-ul turcesc.

burak ozcivit

Burak Ozcivit, unul dintre cei mai apreciati actori din Turcia

[Sursa foto: Instagram Burak Ozcivit]

Kıvanç Tatlıtuğ, bărbatul fatal

Presă din Turcia l-a asemănat pe îndrăgitul Kıvanç Tatlıtuğ (în vârstă de 38 de ani) din punct de vedere fizic cu celebrul Brad Pitt. Publicul din România l-a cunoscut pe chipesul Kıvanç Tatlıtuğ încă din anul 2012, pe vremea când a jucat în serialul „În dragoste și în război”, iar apoi acesta a revenit și în alte câteva producții de mare succes la Kanal D, precum: „Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă” și „La răscruce”. Anul trecut a fost unul fantastic pentru celebrul actor, deoarece soția să i-a dat vestea mult așteptată, că vor avea un copil și astfel Kıvanç Tatlıtuğ va deveni pentru prima dată tătic și este în al nouălea cer de fericire. După ce în anul 2021 a filmat pentru serialul „Bir Denizaltı Hikayesi” („Povestea unui submarin”), alături de Özge Özpirinçci, producție ce va fi difuzată pe Netflix, tot în toamna anului trecut acesta a fost cooptat să joace și în filmul „Aşıklar Bayramı”/ „Sărbătoarea îndrăgostiților”.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Kıvanç Tatlıtuğ]

Onur Tuna, bărbatul cu cei mai frumoși ochi

Îndrăgitul Onur Tuna are 36 de ani și o experiență de peste un deceniu pe platourile de filmare. Tânărul actor a uluit publicul nu numai cu aspectul lui fizic și cu talentul lui desăvârșit, ci și cu vocea să minunată. Celebrul Onur Tuna a reușit să îmbine cu succes actoria și muzică deoarece nu a vrut să renunțe la marile lui pasiuni. Publicul din România l-a cunoscut încă din anul 2019, când a jucat în serialul Prețul fericirii în rolul unui avocat de succes, Alihan, iar în 2021 Onur a revenit la Kanal D în producția fenomen, Doctorul minune, în care a jucat rolul extrem de dificil al unui medic chirurg, Ferman.

onur tuna

Onur Tuna, actor si cantaret de succes in Turcia

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

Berk Oktay, bărbatul șarmant

Chipesul Berk Oktay are 39 de ani și o vastă experiență pe platourile de filmare. Acesta s-a lansat că model, iar în anul 2003 a câștigat titlul de Best Model of Turkey. Vreme de șase ani Berk Oktay a defilat pe cele mai importante podiumuri din Turcia. Însă la un moment dat destinul l-a adus pe drumul actoriei, în anul 2007, când Berk a primit oferta de a juca pentru prima dată într-un film. Acesta a devenit cunoscut în România încă din anul 2014, când a jucat în serialul Dragoste la prima vedere, în rolul lui Hakan. În prezent carismaticul actor filmează în noul sezon al serialului Prețul fericirii.

Citeste si: Cât câștigă cei mai cunoscuți actori turci pe fiecare episod filmat? Sumele sunt neașteptat de mari

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Cât câștigă cei mai cunoscuți actori turci pe fiecare episod filmat? Sumele sunt neașteptat de mari

Vremea se schimbă în cea mai mare parte a ţării: Ploi torențiale, vijelii și grindină

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Topul celor mai frumoase actrițe din Turcia. Sunt renumite pentru trăsăturile perfecte

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies