Îndrăgitul Ferman din serialul Doctorul minune și-a uimit fanii cu o nouă melodie de dragoste! Iată cum sună noua piesă a celebrului actor și cântăreț Onur Tuna!

,
onur tuna

Onur Tuna, un actor talentat si apreciat in Turcia

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

Carismaticul actor Onur Tuna a lansat o nouă melodie de dragoste, după despărțirea de iubita să, Hande Doğandemir.


In articol:

Succesul avut cu rolul din serialul Doctorul minune, l-a adus pe culmile celebrității atât în Turcia, cât și în multe colțuri ale lumii pe îndrăgitul actor Onur Tuna. În prezent acesta se numără printre cei mai apreciați și admirați actori din tânăra generație în Turcia.

De câțiva ani, celebrul actor a început să cocheteze și cu muzică ușoară, o altă mare pasiune a să. De curând Onur Tuna și-a lansat o nouă melodie de dragoste extrem de emoționantă.

Îndrăgitul Ferman în serialul Doctorul minune, și-a uimit fanii cu o nouă melodie de dragoste!

Ajuns la vârstă de 36 de ani, Onur Tuna a devenit un actor din ce în ce mai apreciat și adulat de publicul larg, datorită talentului sau desăvârșit și a carismei sale aparte. Pe plan profesional, Onur Tuna este în plină ascensiune și se bucură de mari succese.

onur tuna

Onur Tuna, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

Citeste si: Celebrul Onur Tuna, care a dat viață personajului Ferman în serialul Doctorul minune, apariție incediară în cea mai recentă ședința foto! Cum a fost surprins actorul cu cei mai frumoși ochi!

După rolul magistral interpretat în serialul Doctorul minune, Onur Tuna a fost cooptat într-un nou proiect de succes, producția „Mahkum” (în traducere „Deținutul”), la care încă filmează, alături de alți actori celebri.

Pe plan personal însă lucrurile nu stau la fel de bine, deoarece celebrul actor a trecut recent prin încă o relație eșuată. Deși presă speculase faptul că Onur Tuna este fericit alături de nouă să iubita, Hande Doğandemir, la scurtă vreme s-a aflat că cei doi au pus punct relației lor.

onur tuna

Onur Tuna, in noul lui proiect

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

După această despărțire, Onur Tuna a continuat să își surprindă fanii cu o nouă veste și anume lansarea pe Youtube a unei noi melodii. Potrivit viatacuaromadecafea.com, piesa Bi’ Hiçmişim Gibi (Ca și când aș fi un nimic), a realizată in totalitate, muzică și versuri, de către Onur Tuna și este extrem de emoționantă.

Citeste si: Ea este partenera de platou a celebrului actor Onur Tuna, în noul film artistic ce va fi lansat în cinematografele din Turcia pe 14 ianuarie 2022!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Decizia radicală luată de fosta iubită a celebrului actor turc Onur Tuna! Ce a hotărât frumoasa actriță să facă la scurt timp după separare

Activista de Mediu Greta Thunberg susține că Sindromul Asperger, o tulburare mintală de tip autist, o ajută în lupta pentru climă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Prima reacție a iubitei celebrului Onur Tuna, după ce s-a scris în presă că cei doi actori ar forma un cuplu! A confirmat sau nu Hande Doğandemir povestea lor de iubire?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies