Vești triste despre celebrul Onur Tuna! Ce se întâmplă cu noua sa relație de iubire? Îndrăgitul actor pare să fie urmărit de ghinion în dragoste!

,
onur tuna

Onur Tuna, un actor complet

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

Renumitul actor Onur Tuna pare să fie urmărit de ghinion în viață sentimentală! Iată ce se întâmplă între el și celebra actrița Hande Doğandemir.

Onur Tuna se numără printre cei mai apreciați, dar și cei mai carismatici și adulati actori ai momentului în Turcia. Deseori acesta a fost supranumit și actorul cu cei mai frumoși ochi, astfel că nu degeaba Onur a fost etichetat și drept unul dintre cei mai seducători bărbați celebri din Turcia.

Citeste si: Ce s-a întâmplat la scurt timp cu celebrul cuplu Berguzar Korel și Halit Ergenc după decizia de a părăsi definitiv Turcia împreună cu cei trei copii

Deși s-a confruntat cu multe relatii eșuate, la finalul anului trecut, presa turcă a scris că îndrăgitul actor Onur Tuna iubește din nou și că formează deja un cuplu cu o superbă colegă de breaslă, renumită Hande Doğandemir. Însă de câteva zile s-a vehiculat informația conform căreia cei doi ar fi decis să pună capăt relației lor.

onur tuna

Onur Tuna si noua sa iubita

[Sursa foto: gecce.com.tr]

Vești triste despre celebrul Onur Tuna! Ce se întâmplă cu noua sa relație?

Celebrul actor Onur Tuna pare urmărit de ghinion atunci când vine vorba despre viață să sentimentală. Deși este unul dintre cei mai apreciați și mai bine cotați actori ai momentului în Turcia, se pare că faimosul actor nu se bucură de același mare succes în dragoste.
Deși fanii sai imbratisasera ideea că s-ar află într-o nouă relație de iubire, alături de frumoasa actrița Hande Doğandemir, de câteva zile s-a zvonit faptul că aceștia s-ar fi despărțit.

onur tuna

Onur Tuna, unul dintre cei mai apreciati actori in Turcia

[Sursa foto: Instagram Onur Tuna]

La începutul anului îndrăgitul actor s-a infectat cu noul coronavirus și a fost nevoit să intre în carantină și astfel să își sisteze filmările pentru noul lui proiect și totodată să lipsească și de la lansarea unui film pe platforma Netflix, in care acesta a jucat alaturi de celebra actrita Hazal Kaya.

Citeste si: Prima reacție a iubitei celebrului Onur Tuna, după ce s-a scris în presă că cei doi actori ar forma un cuplu! A confirmat sau nu Hande Doğandemir povestea lor de iubire?

Deși Onur Tuna a păstrat pe cât posibil discreția, frumoasă actrița Hande Doğandemir a recunoscut la un moment dat presei că purta poză lui Onur în coperta telefonului ei, în semn de iubire pentru partenerul ei. Însă recent presă din Turcia a scris că cei doi actori au pus capăt scurtei lor relații de iubire. Rămâne de văzut dacă aceștia vor confirmă sau nu ceea ce se întâmplă între ei în prezent.

onur tuna

Onur Tuna si actrita Hande Doğandemir

[Sursa foto: gecce.com.tr]

"Orbită de noapte cu lumini letale. Ar trebui să iubești viața sau pur și simplu să vezi cum trece?", a scris Hande Doğandemir pe contul ei de socializare în dreptul unei imagini.

Citeste si: Ghinion teribil pentru celebrul Onur Tuna, care a interpretat rolul Ferman în serialul Doctorul minune! Ce a pățit îndrăgitul actor la începutul anului!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ghinion teribil pentru celebrul Onur Tuna, care a interpretat rolul Ferman în serialul Doctorul minune! Ce a pățit îndrăgitul actor la începutul anului!

Noua isterie la nivel mondial: un joc a reușit să înnebunească lumea și devine cel mai căutat cuvânt pe Google

Ghinion teribil pentru celebrul Onur Tuna, care a interpretat rolul Ferman în serialul Doctorul minune! Ce a pățit îndrăgitul actor la începutul anului!

Prima reacție a iubitei celebrului Onur Tuna, după ce s-a scris în presă că cei doi actori ar forma un cuplu! A confirmat sau nu Hande Doğandemir povestea lor de iubire?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies