Oana Roman, dezvăluiri cutremurătoare despre lupta cu depresia: ”Eu am greșit. Drumul spre vindecare este lung...” Vedeta a trecut prin momente cumplite

,
Oana Roman, despre depresie
Oana Roman a dus o lupta drea cu depresia[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre lupta pe care a dus-o cu depresia ani de zile. Vedeta a reușit să ducă această luptă interioară până la capăt, iar acum este mult mai bine.

Oana Roman a abordat, în mediul online, un subiect destul de controversat și anume depresia. Vedeta s-a confruntat ani de zile cu această afecțiune interioară și, în sfârșit, se declară o învingătoare.

Oana Roman, despre lupta cu depresia

Vedeta a abordat un subiect foarte delicat cu care foarte mulți oameni se confruntă, mai exact, depresia. Oana Roman spune că această afecțiune, cu care s-a luptat și ea de 16 ani, este foarte periculoasă și trebuie tratată cu ajutorul specialiștilor.

Oana Roman, despre depresie
Oana Roman, coplesita de depresie[Sursa foto: Instagram]

”Din păcate, nu se trece peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Nu se poate doar cu credință. Este importantă și credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală, ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult. Dar ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce.”, a explicat vedeta pe rețelele de socializare.

Citeste si: Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul acestei mutări neașteptate

Oana Roman a mai precizat că este foarte important să ai grijă de sufletul tău, în momentul în care te lași copleșit de probleme depresia se va instala, iar vindecarea este o luptă grea.

Oana Roman, despre depresie
Oana Roman, dezvaluiri despre tratarea depresiei[Sursa foto: Instagram]

”De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață și din acest motiv trebuie să faci două lucruri: să faci terapie cu psihologi, cu terapeuți și, doi la mână, trebuie să ai grijă de tine, să nu-ți fie frică, să-ți asumi că ai această problemă și să vorbești despre ea cua apropiații, familia, prietenii”, a explicat Oana Roman într-o postare video pe Instagram.

Vedeta și-a deschis sufletul și le-a mărturisit urmăritorilor săi că problemele cu depresia au început în adolescență și abia la 30 de ani a reușit să se vindece de această afecțiune.

Oana Roman, despre depresie
Oana Roman s-a vindecat de depresie la 30 de ani[Sursa foto: Instagram]

”Eu am greșit. Eu am intrat în depresie la o vârstă foarte complicată. Aveam în jur de 14 ani. Părinții mei atunci nu au înțeles cât de rău eram și m-au dus să îmi trateze efectul, și nu cauza. Efectul a fost că din cauza puternicei depresii în care eram m-am îngrășat foarte tare pentru că nici nu mai făceam sport. Părinții m-au dus la endocrinolog, la Parhon, dar medicii au constatat că nu am niciun fel de probleme endocrinologice. Tratamentul a venit, din păcate, abia după 15 ani. De abia în jurul vârstei de 30 de ani eu singură am înțeles că nu mai pot să trăiesc așa, că se înrăutățea totul atât de rău, încât mi-am dat seama că trebuie să fac ceva.”, a mai spus Oana Roman.

Citeste si: Oana Roman, de urgență la spital după accidentarea din Egipt: ”Începe să mă deranjeze...” Cum se simte vedeta

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cu ce afecțiune se luptă Oana Roman încă din perioada copilărilei? Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante: „Este extrem de periculoasă și poate fi fatală!”

Ultima oră | DNA face anunțul oficial despre reținerea lui Niculae Bădălău

Cu ce afecțiune se luptă Oana Roman încă din perioada copilărilei? Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante: „Este extrem de periculoasă și poate fi fatală!”

Oana Roman, de urgență la spital după accidentarea din Egipt: ”Începe să mă deranjeze...” Cum se simte vedeta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies