Cu ce afecțiune se luptă Oana Roman încă din perioada copilărilei? Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante: „Este extrem de periculoasă și poate fi fatală!”

,
Oana Roman, influencer român
Oana Roman, influencer român[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman a trecut prin multe de-a lungul timpului și deși este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu că vedeta se luptă încă din copilările cu o boală gravă. Despre ce afecțiune este vorba?


In articol:

Oana Roman este urmărită de un număr mare de persoane pe instagram și pentru că își dorește să fie un exemplu pentru urmăritorii ei, vedeta nu se ferește să discute despre subiecte delicate, încercând astfel să vină în ajutorul celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ce boală i-a influențat întreaga viață?

Oana Roman, mai sinceră ca niciodată: „Eu am intrat în depresie la o vârstă foarte complicată...”

Oana Roman a învățat de-a lungul timpului să facă față micilor răutăți și să nu pună prea mare preț pe comentariile venite din partea celor din jur, însă nu i-a fost deloc ușor. Vedeta a dezvăluit pe instagram că s-a luptat cu depresia ani la rând, încă din copilărie. 

Deși este mai tot timpul pozitivă, Oana Roman a mărturisit că încă de la 14 ani a intrat în depresie, acesta fiind principalul motiv pentru care a acumulat mai multe kilograme în plus. Deși a precizat că depresia este o boală care nu se vindeca niciodată complet, Oana Roman a ținut să sublinieze că această afecțiune poate fi ținută sub control, însă este nevoie de ajutor de specialitate. 

Citeste si: Oana Roman, de urgență la spital după accidentarea din Egipt: ”Începe să mă deranjeze...” Cum se simte vedeta

Oana Roman a dezvăluit că s-a luptat foarte mult timp cu depresia
Oana Roman a dezvăluit că s-a luptat foarte mult timp cu depresia[Sursa foto: Instagram]

„Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor.

Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult. Eu am intrat în depresie la o vârstă foarte complicată. Aveam în jur de 14 ani. Părinții mei atunci nu au înțeles cât de rău eram și m-au dus să îmi trateze efectul, și nu cauza. Efectul a fost că din cauza puternicei depresii în care eram m-am îngrășat foarte tare. Pentru că nici nu mai făceam sport, m-au dus la endocrinolog.
Tratamentul a venit abia după 15 ani. De abia în jurul vârstei de 30 de ani am înțeles că nu mai pot să trăiesc așa și m-am dus la doctor. Norocul meu este că am întâlnit un doctor psihiatru și psihoterapeut minunat. El a reușit să mă trateze fără tratament medicamentos. Eu aveam și o depresie puternică și stări de anxietate și atacuri de panică recurente(...) Ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață.”,
 a spus Oana Roman într-o postare pe contul personal de instagram. 

Citeste si: Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

 

Citește-ne pe

Citește și:

Oana Roman a trecut prin momente cumplite în vacanță. Vedeta a fost operată de urgență! Care este starea ei de sănătate

Victor Ciutacu: Emilia Șercan este campioana mondială a servitelor din presă

Un bebeluș a fost ars cu clor încins într-o creșă. Îngrijitorii nu au chemat Ambulanța și l-au lăsat să urle de durere

Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Răspunsul vedetei: "Totul e suspendat în timp"

Oana Roman, jignită din nou: "Cineva mi-a spart contul și..." Incredibil ce a pățit vedeta și cum a fost tratată

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies