Catinca Roman, decizie fără precedent! Creatoarea de modă se mută din România. Care este motivul acestei mutări neașteptate

,
Catinca Roman si Calina Dumitrescu
Catinca Roman se muta din Romania

Catinca Roman a luat o decizie neașteptată pentru toată lumea. La 53 de ani, creatoarea de modă s-a hotărât să plece din România. Unde se mută sora Oanei Roman?


In articol:

Sora Oanei Roman a luat o decizie incredibilă care a șocat pe toată lumea, Catinca Roman s-a hotărât să se mute din România.

Catinca Roman, motivul pentru care se mută din România

Creatoarea de modă a decis ca după pandemie să părăsească România și să se mute în Spania. Acum, sora Oanei Roman e legată mai mult de tatăl ei, Iosif Zilahy, de care trebuie să aibă grijă.

”M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

Catinca Roman si Calina Dumitrescu
Fiica Catincai ii calca pe urme

Citeste si: Oana Roman, din nou criticată pe internet. Vedeta a răbufnit după ce a fost jignită

De ce nu s-a căsătorit niciodată Catinca Roman

Catinca Roman este foarte discretă când vine vorba de viața ei personală. Însă, cu toate acestea, în urmă cu ceva timp a declarat în cadrul unei emisiuni de televiziune care este motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

”Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii”, a declarat Catinca Roman.

Catinca Roman si Calina Dumitrescu
Catinca si fiica ei, Calina

Creatoarea de modă are o fiica, pe Calina care este pasionată de modă, semn că a moștenit-o pe mama ei.

Deși nu și-a dorit să se căsătorească niciodată, Catinca Roman este fericită de parcursul său în viață, în toți acești ani s-a dedicat carierei, dar și fiicei sale care îi calcă pe urme. 

Oana Roman și sora ei se înțeleg foarte bine, deși sunt surori doar de mamă, cele două au crescut împreună și sunt extrem de unite. Vedeta se ocupă de îngrjirea mamei sale, în timp ce Catinca îl are în grijă pe tatăl său biologic.

Creatoarea de modă a fost luată sub aripa lui Petre Roman de mică și crescută ca și cum ar fi fost fiica lui. Fostul ministru al României nu a făcut niciodată diferență între copiii lui și i-a crescut pe toți egal.

Citeste si: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Suntem o familie"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Oana Roman, din nou criticată pe internet. Vedeta a răbufnit după ce a fost jignită

Purtătorul de cuvânt al PNL 'trage' în PSD: 'Tendinţele de derapaje către zona de populism'/ 'Politica nu este un poker'

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei: "Suntem o familie"

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi la trei luni după divorț

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies