Oana Matache are probleme financiare serioase de când a divorțat. Aceasta întâmpină probleme în ceea ce privește plata chiriei

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 dec 2023, 06:30

Oana Matache s-a mutat, deja, cu Radu Siffredi

Sursa: Instagram

Oana Matache trece din probleme în probleme de când a divorțat de fostul ei partener, iar neplăcerile nu au ocolit nici sectorul financiar. După ce a fost pusă la zid din cauza relației pe care o are, aceasta trebuie să se descurce cu o nouă problemă.

Oana Matache nu traversează chiar cea mai bună perioadă din viața ei și asta pentru că a divorțat de fostul ei partener și nu o mai duce deloc bine din punct de vedere financiar. Chiria se pare că reprezintă o mare problemă pentru ea, mai ales că are și doi copii de care trebuie să se ocupe.

Oana Matache are mari probleme financiare

Oana Matache s-a mutat, deja, cu Radu Siffredi, după ce a divorțat de Răzvan Miheț. Aceasta locuiește și cu cei doi copii pe care îi are din căsnicie, Jessica și Bogdan, ceea ce necesită cheltuieli destul de ridicate.

Cei patru locuiesc într-un apartament, iar chiria a început să îi dea mari bătăi de cap, deoarece nu mai are cu ce să o plătească.

Oana Matache se pare că a rămas și fără locul de muncă pe care îl avea, respectiv, booking-managerul Deliei. Aceasta se ocupa de concertele surorii sale, care îi generau un venit frumușel în fiecare lună.

Gina Matache a confirmat faptul că fiica ei se confruntă cu dificultăți economice, dar nu a oferit deloc detalii, spunând doar că va detalia subiectul pe contul său de Instagram.

Citește și: Răzvan Miheț a dat-o deja uitării pe Oana Matache? Ce a făcut la scurt timp după separarea de fosta soție

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Cine nu are probleme financiare în ziua de astăzi?! Mai multe detalii despre acest subiect o să scriu pe pagina mea de socializare”, a spus Gina Matache pentru cancan.ro.

Noul iubit al Oanei Matache nu este deloc pe placul Ginei Matache

Încă de când s-a aflat că fiica ei formează un cuplu cu Radu, Gina Matache a declarat că nu îl place deloc pe acesta și a făcut fel de fel de declarații, spunând că vrea să îi deschidă ochii fiicei sale. Oana, în schimb, este extrem de deranjată de acest lucru și a mărturisit că vrea să fie lăsată în pace.

Relația dintre cele două este una extrem de tensionată și nu pare că lucrurile se vor îmbunătăți prea curând, mai ales că, subtil, fiecare postează mesaje adresate celeilalte. De curând, Gina Matache a postat un mesaj despre oamenii cu care este bine să te înconjori.

Citește și: Oana Matache, primele declarații după izbucnirea scandalului din familia sa! „Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viața și să o jignească”

„Dacă umbli cu cinci oameni puternici, tu vei fi al șaselea. Dacă umbli cu cinci oameni bogați, tu vei fi al șaselea. Dacă umbli cu cinci oameni inteligenți, tu vei fi al șaselea. Dacă umbli cu cinci idioți, tu vei fi al șaselea. Întrebarea este: «Cum sunt cei cinci oameni cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului »”, a fost mesajul postat de mama Oanei.

 


Roberta, mai hotărâtă că oricând să pună capăt definitiv relației sale cu Sebastian! Concurentul a fost de-a dreptul șocat de decizia luată de partenera lui, deoarece spera într-o împăcare! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!