Oana Matache, primele declarații după izbucnirea scandalului din familia sa! „Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viața și să o jignească”

Autor: Ana Filip
Actualizat: 08 mar 2023, 19:42
video Foto(4)

Oana Matache a rupt tăcerea și a făcut lumină în scandalul izbucnit în familia sa! Tânăra a dezvăluit cum se înțelege de fapt cu fostul ei soț, dar și cât de mult au deranjat-o afirmațiile mamei sale! „Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat”

Scandalul din familia Matache continuă cu aceeași intensitate și ține continuare primele pagini ale tabloidelor. După ce a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Răzvan Miheț, Oana Matache s-a afișat la scurt timp cu noul iubit, Radu Siffredi, pe care mama să, Gina Matache are de gând să nu îl accepte sub nicio formă în familie. După replicile acide lansate în mediul online pe de parte de mama Oanei, care s-a împotrivit vehement acestei relații și pe de altă parte de Radu Siffredi, care a încercat din răsputeri să se apere, a venit rândul Oanei să intervină pentru

a lămuri întreaga situație creată în ultimele zile. 

Oana Matache, primele declarații după izbucnirea scandalului din familia sa

După cinci ani de căsnicie, Oana Matache și Răzvan Miheț se pregătesc să divorțeze. Aceștia au doi copii împreună, dar lucrurile se pare că nu au mai mers atât de bine între ei, încât să își continue mariajul și au decis de comun acord să se despartă.


Profund dezamăgită de deciziile luate de fiica să în ultima vreme, în privința divorțului, dar și în ceea ce privește relația cu noul ei iubit, Gina Matache a lansat câteva declarații tranșante la adresa acestora și a recunoscut că nu este de acord cu ceea ce i se întâmplă Oanei în prezent.

Citește și: Gina Matache, declarații în exclusivitate, la Teo Show, despre noul iubit al fiicei sale! „Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum!”

De curând în mediul online a apărut un video în care Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache, a avut o reacție tulburătoare la adresa fiului acesteia, șocând pe toată lumea. Astfel, valul de critici la adresa lui, dar și a Oanei s-a amplificat, iar blondina n-a mai rezistat și a decis să rupă tăcerea și să lanseze primele declarații pe contul ei de Instagram, în încercarea de a lămuri lucrurile.

Printre declarațiile sale, Oana Matache a dezvăluit faptul că nu și-ar pune niciodată copiii în pericol și totodată această a recunoscut că a rămas în relații bune și civilizate cu fostul ei soț, care poate să își vadă oricând cei doi copii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă.

În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult că acest „scandal” să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să îmi trăiesc viața și să îmi educ copiii.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite că un „personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de „hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”, a transmis Oana Matache, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit pentru o confruntare cu Răzvan Miheț? Ce spune tânărul despre fostul soț al Oanei Matache: „Nu dă doi bani pe tine”

 


Patrick a decis să o cheme pe Teodora în camera roșie, spre surprinderea Alexandrei. Teodora a pornit încrezătoare spre cameră și deloc uimită de alegerea lui Patrick.