Gina Matache a dat cărțile pe față în scandalul divorțului fiicei sale, Oana: „Eu n-am nevoie de ginere, că eu am un ginere super elegant”

Autor: Madalina Maftei

Gina Matache îl susține pe fostul ei ginere, Răzvan Miheț 

Sursa: Instagram

Gina Matache nu stă cu mâinile în sân după divorțul fiicei sale. Artista nu poate accepta faptul că Oana a renunțat la Răzvan Miheț pentru un alt bărbat

Scandalul din familia Matache ține în continuare primele pagini ale tabloidelor. După ce a anunțat că a divorțat de Răzvan Miheț, Oana Matache s-a afișat imediat cu noul iubit, Radu Siffredi, cu care mama sa nu este deloc de acord. 

Gina Matache îl susține pe fostul ei ginere, Răzvan Miheț 

Gina Matache este profund nemulțumită de deciziile pe care fiica sa, Oana, le-a luat în ultima vreme, de la divorțul de Răzvan Miheț și până la relația cu Radu Siffredi.

Femeia îl susține în continuare pe fostul ei ginere, pentru care are numai cuvinte de laudă.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o fază de așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost

un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!”,
a spus Gina Matache, conform Wowbiz.ro.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit pentru o confruntare cu Răzvan Miheț? Ce spune tânărul despre fostul soț al Oanei Matache: „Nu dă doi bani pe tine”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mama Deliei îl desființează pe Radu Siffredi, despre care spune că nu este deloc potrivit pentru fiica sa. Mai mult, aceasta nu este de acord ca noul iubit al Oanei să stea în preajma nepoțiilor săi.

„  Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât...

Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și... Toată situația asta e ceva așa... El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem...» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!”, a mai spus femeia.

Citește și: Gina Matache, declarații în exclusivitate, la Teo Show, despre noul iubit al fiicei sale! „Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum!”