Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana Matache. Fanii acestuia cer ca minorii să rămână la tată

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2023, 04:30

Oana Matache este împreună cu Răzvan Miheț, un bărbat în vârstă de 28 de ani

Sursa: captura vdeo, instagram

De când Oana Matache a spus că este într-o nouă relație și de când fanii ei au văzut cu cine este, multe persoane cer ca micuții să nu crească alături de noul iubit al acesteia și o sfătuiesc pe Oana să se despartă de cel cu care a început o relație.

După mai bine de cinci ani de la nuntă, Oana Matache și Răzvan Miheț se pregătesc să divorțeze. Aceștia au doi copii împreună, dar lucrurile se pare că nu au mai mers atât de bine între ei, încât să continue să meargă mai departe.

Oana Matache își crește copiii alături de Răzvan Miheț

Oana Matache este împreună cu Răzvan Miheț, un bărbat în vârstă de 28 de ani.

Familia acesteia nu este de acord cu relația lor și nici fanii Oanei.

În mediul online, internauții s-au împărțit în două tabere, dar cei mai mulți nu sunt de partea ei. Aceștia o compătimesc și sunt de părere că trece prin momente dificile și că schimbările din viața ei o fac să ia decizii pripite.

Oana Matache a vrut să lămurească lucrurile și a declarat că decizia de a se despărți a fost luată în timp, după ce au trecut prin mai multe evenimente care nu au decurs așa cum ar fi trebuit.

Mai mult decât atât, aceasta susține că a gândit foarte bine decizia, pentru a fi sigură că nu va regreta mai târziu.

Citește și: Gina Matache, declarații în exclusivitate, la Teo Show, despre noul iubit al fiicei sale! „Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum!”

Totul s-a întâmplat firesc, nu au fost scandaluri.

E o situație în care tatăl poate să vină oricând să vadă copiii. Nu e nicio piedică. (…) Cunosc foarte multe femei care trăiesc în căsnicii din astea super toxice și nu vorbesc neapărat de bătaie sau chestii de genul ăsta, că toxicitatea poate lua foarte multe forme.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Efectiv, nu au de ales decât să stea în căsnicia aia, pentru că majoritatea femeilor care au doi copii nu au mai muncit de minim 5 ani. E foarte greu să-ți iei copiii și să-ți refaci viața în condițiile în care, legal, soțul tău dă ca pensie alimentară ceva% din salariul minim pe economie. Te alegi cu 6-700 de roni pe lună.

(…)”, a precizat Oana Matache.

Răzvan Miheț și-a luat copiii de la Oana

Răzvan Miheț și-a luat, weekend-ul trecut, copiii la el, dar i-a adus înapoi ulterior. Cei doi au petrecut câteva zile cu tatăl lor, iar fotografia pe care acesta a postat-o cu cei mici arată cât de fericiți erau micuții.

Mai multe persoane i-au sugerat lui Răzvan să își ia copiii și să nu îi mai lase alături de noul iubit al Oanei, deoarece poate avea o influență negativă asupra lor.

Citește și: Radu Siffredi, pregătit pentru o confruntare cu Răzvan Miheț? Ce spune tânărul despre fostul soț al Oanei Matache: „Nu dă doi bani pe tine”

Oana Matache și Răzvan formau un cuplu foarte apreciat de fani și erau luați drept exemplu de foarte multe persoane, iar vestea că se despart a fost un șoc pentru toată lumea.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!