Răzvan Miheț a dat-o deja uitării pe Oana Matache? Ce a făcut la scurt timp după separarea de fosta soție

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 11 mar 2023, 09:27

Ce a făcut Răzvan Miheț după separarea de Oana Matache

Sursa: Instagram

După săptămâni bune în care au ținut primele pagini ale tabloidelor, se pare că nu doar Oana Matache a mers mai departe, ci și fostul ei soț, Răzvan Miheț.

Răzvan Miheț nu pare că stă și își plânge de milă după despărțirea

de Oana Matache. Deși a preferat să mențină tăcerea în tot acest timp în care fosta sa soție și-a expus noua relația, ba chiar a declanșat un scandal monstru în familia Matache, ei bine, bărbatul pare că a mers mai departe și își vede de viață.

Ce a făcut Răzvan Miheț după separarea de Oana Matache

La scurt timp după ce fosta soacră, Gina Matache, a mărturisit că,

în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu cu fiica sa, ea îl consideră în continuare ginerele perfect, însă un detaliu incredibil a ieșit la iveală.

Deși toată lumea îl compătimește pe Răzvan Miheț, se pare că bărbatul nu își plânge de milă, recent, acesta și-a făcut cont pe o aplicație de dating. Fanii se întreabă dacă contul este chiar al fostului soț al Oanei Matache.

Momentan, acesta nu a făcut declarații în acest sens, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și: Răzvan Miheț a luat copiii de la Oana Matache. Fanii acestuia cer ca minorii să rămână la tată

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Oana Matache, primele declarații după scandalul din ultimele săptămâni

Oana Matache a făcut primele declarații după scandalul declanșat de mama sa. Ce spune tânăra despre tot ce se întâmplă în viața sa, după divorț:

„M-am abținut până acum de la declarații, pentru a nu da apă la moară acestui scandal (pe care nu l-am început eu), dar deja situația a scăpat de sub control și mă văd nevoită să acționez. Am fost blamată public pentru acțiunile pe care le-am efectuat în ultima vreme, și mi se pare ireal cum cineva poate să creadă că sunt în stare să-mi pun copiii în pericol sub orice formă. În afară de mama, toate persoanele din jurul meu l-au cunoscut pe partenerul meu și nimeni nu a avut aceeași părere pe care și-a format-o majoritatea media în legătură cu relația noastră.

Exclusiv! Mama Deliei, o bunică de nota 10 pentru cei doi nepoți din partea fiicei sale, Oanei Matache

Acest înveliș de „catastrofă” pus în jurul acțiunilor efectuate de mine deja devine obositor și tulburător atât pentru mine cât și pentru copiii și persoanele implicate în viața mea. Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viață și să o jignească în repetate rânduri în așa hal cum au făcut-o anumite persoane. Îmi doresc foarte mult că acest „scandal” să ia final. Nu cred că privește pe nimeni felul în care aleg să îmi trăiesc viața și să îmi educ copiii.

Eu și fostul meu soț am rămas în relații bune, comunicăm, are acces la copii și control asupra situației. Nici el, atât cât nici eu, nu am permite că un „personaj problematic” să fie în prezența copiilor noștri și să aibă acces la ei. Nu mi se pare corect felul în care mama mea a procedat și nu consider că s-ar fi ajuns la această stare de „hate general” dacă nu ar fi învelit personajul partenerului meu într-o imagine problematică fără nici o dovadă sau fără a-l cunoaște personal măcar”,  a transmis Oana Matache, pe contul ei de Instagram.

Citește și: Oana Matache, primele declarații după izbucnirea scandalului din familia sa! „Cred că nimeni nu are dreptul să judece o femeie atât de aspru, să o blameze pentru alegerile făcute în viața și să o jignească”

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?