Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

Author: Diana Tilă

Oana Lis, criticată în mediul online

Sursa: Facebook

Oana Lis a răbufnit în mediul online după ce a fost criticată. Iată ce mesaj a transmis soția lui Viorel Lis!

Oana Lis este foarte activă în mediul online, unde își ține la curent fanii cu tot ce se întâmplă în viața ei.

Soția lui Viorel Lis are mulți urmăritori pe rețelele sociale și are are o legătură strânsă cu aceștia. Numărul mare de oameni care o urmăresc pe Oana îi aduc multe reacții pozitive, dar există și comentarii negative.

Citeste si: Viorel Lis și Oana Lis se pregătesc să devină părinți! „Anul acesta îl fac tătic”

Oana Lis, criticată în mediul online

Recent, Soția lui Viorel Lis a transmis un mesaj dur pe pagina sa de Facebook. Vedeta susține că de aproximativ 20 de ani este criticată, jignită și este șocată de răutatea oamenilor.

Oana a declarat că s-a săturat de comentariile răutăcioase. Blondina a fost de multe ori pusă la zid și a auzit lucruri inventate la adresa ei, dar a rămas cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a ei și a lui Viorel Lis: „Dorm cu covidul”

"De vreo 20 ani sunt obișnuită să mă jigniți, sa mă balacariti, sa mă comentați, sa radeti de mine si nu cu mine...sa încercați să mă devalorizati, sa-mi scoateți in evidenta doar defectele si sa-mi ignorați calitățile, sa aud lucruri inventate despre mine, sa imi vreți răul, sa va intereseze viata mea sexuala dar nu si ce pun pe masă sau simt, sa vorbiti urât și sa-mi doriți răul mie si soțului meu. Vorbesc de mediul online.

Ca in real-life lumea imi vorbește cu dvs, cand intru undeva in general bărbații se opresc si imi tin ușa etc. Ma sochez dacă citesc comentariile la vreun articol despre noi, ma minuneaza răutatea virulentă a unora. Deci, Eu nu v-am jignit pe niciunul si nici nu o sa o fac niciodată. Și cu asta am spus tot. Eu am caracter de țărancă adevărată care a fost învățată să respecte și să iubească oamenii. Pentru ca stiu ca ce-i dorești altuia ...cu gândul, cu fapta, cu vorba...ti se întoarce tie inzecit nici nu raspund cu aceeasi monedă cu care sunt tratată. Așa o să li se întoarca si celor ce vorbesc de rau. Eu v-am zâmbit mereu si o sa va zâmbesc. Cam atât pentru azi!!!", a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

 

Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir

Recent, Oana Lis s-a dus la cimitir să aprindă o lumânare în amintirea celor dragi, care au plecat de lângă ea. Soția lui Viorel Lis a povestit totul pe Facebook, însă a nu s-a mai putut abține și a început să plângă. Blondina și-a exprimat durerea pe rețelele de socializare.

Citeste si: Oana Lis, ipostază dureroasă la cimitir! Soția lui Viorel Lis a fost criticată pentru că s-a fotografiat plângând lângă mormânt

“Petrecem și ne bucurăm de viață, dar nu uităm și să-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt, dar au fost. Au făcut parte din noi, din viața noastră, din creșterea si evoluția noastră pe acest Pământ. 

Oana Lis a aflat că mai are un frate. Decizia neașteptată pe care soția lui Viorel Lis a luat-o după această veste

Și să ne dam voie să fim și vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru ca așa simte sufletul nostru.

Prima ciocolată mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Când o văd in magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi, și de copilăria mea.

Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată când am să pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi.”, a scris Oana Lis pe pagina de Facebook.

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies