Oana Lis, ipostază dureroasă la cimitir! Soția lui Viorel Lis a fost criticată pentru că s-a fotografiat plângând lângă mormânt

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 oct 2022, 01:30

Oana Lis, ipostază dureroasă la cimitir! Soția lui Viorel Lis a fost criticată pentru că s-a fotografiat plângând lângă mormânt

Sursa: Facebook Oana Lis

Oana Lis a postat pe Facebook, în urmă cu puțin timp, câteva fotografii de la cimitir, unde a mers pentru a omagia persoanele dragi ei, care s-au stins din viață.

Soția

lui  Viorel Lis  s-a postat pe Facebook într-o ipostază dureroasă, la cimitir. Oana Lis s-a pozat plângând pentru că și-a dorit să-și deschidă sufletul în fața urmăritorilor săi. Din nefericire, urmăritorii ei au criticat-o destul de aspru pentru fotografiile postate.

Oana Lis: „Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”

„Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu

uităm si sa-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt. DAR AU FOST. Au făcut parte din noi. Din viața noastră, din creșterea și evoluția noastră pe acest pământ. Și să ne dăm voie să fim si vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru că așa simte sufletul nostru.”
, a scris Oana Lis pe Facebook, alături de fotografiile postare, în care plângea.

De asemenea, Oana Lis a povestit

un moment de care își aduce aminte cu drag, respectiv atunci când nașa ei i-a dat o ciocolată care se găsea rar în perioada respectivă, așa că, de dragul amintirilor și în memoria rudei sale, Oana Lis a dat spre pomană acel dulce.

Citeste si: Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri: ”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină”

Citește și: Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu se uită la bani

„Mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez acest gust cu perioada aceea.

N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Când o văd în magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi, și de copilăria mea. Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată când am să pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi.” , a povestit Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Următorii Oanei Lis au reacționat dur: „Ce vrei să ne arăți? Ți s-a scurs machiajul de pe ochi”

Pentru că Oana Lis a postat fotografii în care plângea la cimitir, fanii au reacționat dur.

Elis Armeanca, dezvăluiri emoționante la „Fiță cu Adiță”. Artistul recunoaște cum l-a marcat moartea mamei lui: „A fost un șoc”

Citeste si: Oana Lis, la un pas de a rămane falită! Cine a încercat să profite de banii soției lui Viorel Lis. Blondina a tras un semnal de alarmă pe internet

„Ce vrei sa ne arăți, că ai plâns și ti s-a scurs machiajul de pe ochi?”, „În regulă, adevărat! Dar nu înțeleg de ce a trebuit sa ne arăți ca ai plâns... venea de la sine, așa cred, nu?”, sunt câteva dintre comentariile de care Oana Lis a avut parte. 

„Băi, să nu credeți că stau în cimitir și dau mesaje!!! Am plecat, gata momentul de regăsire”, a răspuns Oana Lis criticilor fanilor, pentru a le arăta că nu este deranjată de comentariile lor.

 


După ce s-au despărțit, Radu îi dă în continuare speranțe Cristinei. În gală, atunci când a fost pe cale să fie eliminat, acesta i-a spus tinerei că ar fi așteptat-o afară, asta dacă ar fi plecat acasă.