Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a ei și a lui Viorel Lis: „Dorm cu covidul”

Author: Lavinia Medrea

Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a ei și a lui Viorel Lis: „Dorm cu covidul”

Sursa: Facebook Oana Lis

Cu puțin timp în urmă, Oana Lis a anunțat că și ea, și soțul ei, Viorel Lis, s-au infectat cu virusul COVID-19. Oana Lis este în continuare activă pe Facebook și își ține fanii la curent cu starea ei și a lui Viorel Lis.

Oana Lis a

vorbit recent despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Amândoi sunt internați la spitalul „Matei Balș”. Sâmbătă, 13 noiembrie, Oana Lis a anunțat că ea și Viorel sunt infectați cu COVID-19. Viorel Lis a fost primul care a fost internat de urgență la spital, după care a a urmat și Oana.

Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu e tocmai strălucită având în vedere

că are 78 de ani și probleme medicale.

Oana Lis, noi detalii despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „El e o persoană cu risc”

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital.

Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citeste si: Viorel și Oana Lis, infectați cu COVID-19! „Vă rog să ne țineți pumnii”

El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a transmis Oana Lis, în cadrul unei emisiuni televizate.

Oana Lis, dezvăluiri de ultimă oră despre starea de sănătate a soțului ei! În ce stare se află Viorel Lis

Viorel Lis a făcut și el mărturisiri despre starea lui de sănătate

Viorel Lis are și alte probleme de sănătate, motiv pentru care a fost necesară spitalizarea acestuia.

Citeste si: Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate! "O sa fiu alaturi de el pana la moarte!" Ce se intampla cu fostul edil!

 „Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții (n.r.: Oana Lis)”, a declarat Viorel Lis, acum trei zile.