Viorel și Oana Lis, infectați cu COVID-19! „Vă rog să ne țineți pumnii”

,
Covid

Viorel și Oana Lis, infectați cu COVID-19! „Vă rog să ne țineți pumnii”

[Sursa foto: Facebook]

Viorel Lis și Oana Lis au fost diagnosticați astăzi cu COVID-19. În urmă cu o seară, Viorel Lis a fost internat în spital, în timp ce Oana Lis a rămas acasă, starea ei fiind una mai bună.


In articol:

Viorel Lis și soția sa, Oana, au COVID-19. Fostul edil al Capitalei este internat la Matei Balș, iar starea sa de sănătate nu este una tocmai bună în acest moment.

Oana Lis: „Vă rog să ne țineți pumnii”

Soția lui Viorel Lis i-a rugat pe toți urmăritorii ei să se roage pentru ea și soțul ei, să treacă peste această cumpănă din viața lor.

Covid

Viorel și Oana Lis sunt infectați cu COVID-19

[Sursa foto: Facebook]

„Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid, vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”, a fost mesajul transmis de Oana Lis pe reţelele de socializare.

Viorel Lis are probleme de sănătate care i-ar putea agrava starea: „Am probleme cu pareza, nu mai pot să fac aproape nimic”

Acum ceva timp, Viorel Lis declara că nu are o stare de sănătate tocmai bună, iar Oana Lis a fost cea care i-a fost alături în aceste momente grele și care a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l feri de virusul COVID-19.

Citeste si: Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri: ”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină”

„Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, amețesc, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie sa ma țin de toți pereții, mi-e foarte greu.

Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, a declarat Viorel Lis, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Viorel Lis se confrunta cu grave probleme de sanatate! "O sa fiu alaturi de el pana la moarte!" Ce se intampla cu fostul edil!

Viorel Lis a făcut, în prezent, declarații și din spital, spunând că nu se simte deloc bine și că plămânii săi sunt extrem de afectați.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Care este starea lui Viorel Lis? Oana, dezvăluiri despre cea mai mare frică a ei

Surpriză pentru posesorii de iPhone-uri: Ce opțiune pregătește WhatsApp

S-a născut în Spania, dintr-o mama româncă și tată marocan. A fost abandonată într-un orfelinat, dar soarta a făcut să fie repatriată. Așa a ajuns în România, unde un cuplu...

Oana Lis, adevărul despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Mi-a spus unde vrea să fie îngropat”

Oana Lis, la un pas de a rămane falită! Cine a încercat să profite de banii soției lui Viorel Lis. Blondina a tras un semnal de alarmă pe internet

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies