O țară din Oceania a vaccinat populația în proporție de 99%! Nu mai există restricții anti-COVID-19

,
Vaccin

O țară din Oceania a vaccinat populația în proporție de 99%! Nu mai există restricții anti-COVID-19

[Sursa foto: PixaBay]

Statul Palau, situat în Oceanul Pacific, a înregistrat cel mai mare procent de persoane vaccinate cu schema completă împotriva virusului COVID-19, respectiv un procent de 99% persoane imunizate.


In articol:

Statul Palau, situat în Oceanul Pacific, a luat atitudine în lupta împotriva virusului COVID-19, care a pus stăpânire pe planetă de mai bine de un an. Palau a înregistrat cel mai mare procent de persoane vaccinate cu schema completă împotriva virusului COVID-19, respectiv un procent de 99% persoane imunizate.

Statul Palau a vaccinat populația în proporție de 99%! Nu mai există restricții anti-COVID-19

Statul Palau a vaccinat complet anti-COVID-19 un procent de 99% din populaţia care are vârste peste 12 ani, a transmis Comitetul Internațional al Crucii Roșii (CICR). Mai simplu spus, în statul Palau au fost vaccinate, în total, 16.152 de persoane.

Vaccin

Statul Palau a vaccinat 16.152 persoane

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Spitalele modulare din Pipera și Lețcani au fost redeschise. Primii bolnavi COVID au fost transferați la cele două unități spitalicești din București și Iași pentru îngrijiri

Statul Palau, un grup format din 500 de insule, în vestul Oceanului Pacific, se plasează astfel pe locul I în lume la rata de vaccinare, urmată de țări precum Portugalia, în care 80% din populaţia de 10 milioane de locuitori a fost imunizată complet împotriva virusului COVID-19.

În Papua Noua Guinee, la 150 km nord de Australia, mai puţin de 1% din populaţie este complet vaccinată împotriva virusului COVID-19.

Citeste si: Ministrul Educației, despre ”dezastrul” din învățământul online: ”N-avem nici conectivitate, nici echipamente şi nici toţi profesorii formaţi pentru online” La ce soluție s-a gândit Sorin Cîmpeanu

Statul Palau nu este singura zonă

din Oceanul Pacific care se situează pe primele locuri în topul țărilor cele mai imunizate împotriva virusului COVID-19. În Insulele Cook, unde există o populație de 17.000 de locuitori, 96% din populaţie este complet vaccinată împotriva COVID-19, în timp ce în Fiji, unde există 896.000 de locuitori, 96% din populaţie este vaccinată cu o singură doză, conform informațiilor transmise de CICR.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Carantină în București? Institutul Național de Sănătate Publică cere carantinarea zonală în Capitală. Când se va întâmpla

Studiu CNCAV: În România, vaccinarea a redus de peste 5 ori riscul de infecţie, de peste 20 de ori riscul de deces în urma COVID-19

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Bilanț coronavirus 14 octombrie 2021: Record absolut de pacienți la ATI! Peste 16.000 de cazuri și peste 300 de decese!

Președintele Societății Române de Epidemiologie solicită carantină pentru bucureșteni! Situația este critică

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies